Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, kendisine "Manu" diye hitap eden ve Enternasyonal Marşını mırıldanan genci azarladı.

Kendisine lakabıyla seslenen genci fırçaladı. Fransa, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un bu görüntüsünü konuşuyor. Başkent Paris'te Nazilere karşı Fransız direnişinin 2. Dünya Savaşı'nda idam edilen üyeleri için anma töreni düzenlendi. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, törende tek tek gençlerle selamlaşıyordu.

Bu sırada bir lise öğrencisi Enternasyonal Marşı'nı mırıldanıp Fransa Cumhurbaşkanı'nın ön adına atfen "Naber Manu?" diye sesini yükseltti. Macron bu hitaptan hoşlanmadı. Cumhurbaşkanı Macron, "Hayır, bunu yapamazsın. Burada resmi bir törendesin ve terbiyeli olman gerekiyor. Bugün burada Fransız milli marşı çalınıyor. Bana 'Sayın Başkan' ya da 'Bayım' demelisin. Tamam mı?" dedi. Lise öğrencisi ise "Özür dilerim sayın başkan" diyerek yanıt verdi.

Macron'un gence nasihatları bu kadarla sınırlı değildi. "İşleri doğru sırada yapmalısın. Bir devrim başlatmak istediğin gün önce diplomanı almak için okulu bitirmeli ve kendi karnını doyurabilmelisin. Başkalarına ancak bundan sonra ders verebilirsin" dedi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • NurYolu 27.06.2018 13:12
    o genc kılıcdar oğluyla bir arada bulunmuşmu bir araştırsın bir vatandaşımız devlet büyüğüne bu kadar saygıszılık olomaz gundi kemalde ayağa kalkmazdı ama korkardı genc en azından özgüvenli hahaha
  • yoldangeçenmaydonoz 22.06.2018 09:17
    önce karnını doyur sonra artistlik yap diyor. fransadada bariz kuşak çatışması var.o kadarda medeni değillermiş:)
  • Ömer 19.06.2018 22:31
    Fransa Cumhurbaşkanı son derece haklı. Sonuçta o liseli gencin karşısında bir Cumhurbaşkanı var haddini hududunu bilmeli
  • Nur 19.06.2018 22:22
    Çok doğru demiş. Ne diyecekti? Şımarıklığa aferin mi diyecekti
  • Kaf dağı 19.06.2018 22:18
    Aferin macron a 10 puan verdim guzel nasihat exiyor ne de olsa fransayi temsil ediyor mosyo manu sanki daha iyi olurdu
Daha fazla yorum görüntüle