PKK'nın yeni 'Arap oyunu' deşifre edildi!

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin yeni oyunu deşifre oldu. Suriye'nin kuzeyinde Arapların çoğunlukta olduğu bölgelerde, terör örgütünün lideri Abdullah Öcalan'ı Arap kılığında gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı. PKK bu hamlesiyle, katil Öcalan'ı Araplara sevimli gösterip, bölge halkını yanına çekmeye çalışıyor.

PKK'nın yeni 'Arap oyunu' deşifre edildi!
PKK'nın yeni 'Arap oyunu' deşifre edildi!
GİRİŞ 28.06.2018 10:01 GÜNCELLEME 28.06.2018 17:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ABD, Suudi Arabistan öncülüğündeki Arap ülkelerini Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin olduğu alanlara yerleştirmek istiyor. Suudi Arabistan öncülüğünde kurulmak istenilen bir Arap koalisyonun konuşulduğu bu dönemde, bölgeden çok çarpıcı fotoğraf ortaya çıktı.

Suriye'nin kuzeyinde Arapların çoğunlukta olduğu bölgelerde, terör örgütünün lideri Abdullah Öcalan'ı Arap kılığında gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı.

 

 

ABD'nin desteğini arkasını alarak sürekli isim değiştirerek oyunlar kuran terör örgütü PKK, Suriye'nin kuzeyindeki Haseke kentinde çekildiği belirtilen görselle, teröristlerin kendilerini ve terörist Abdullah Öcalan'ı sevimli göstererek, bölge halkını yanına çekmeye çalıştığı kaydedildi.

Terör örgütü PKK, Suriye'de işgal ettiği Haseke’de bir de ofis açtı. Açtıkları ofise de teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın Arap kıyafetli resmini astı.

YORUMLAR 13
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bahane eden yabancı provakatörlerin ırkçı yorumlarına da fırsat verilmemeli. Türk - Arap - Kürt kardeştir. Küfür tek millettir diyor Hz. Peygamber (S.A.S). O halde Müslümanlar da bir ve beraber olmalı. Hep bundan kaybettik. Hala Arap'a, ona buna hakaret eden kuklalar var.
    Cevapla
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Öküz başlı antilop gibi olmuş
    Cevapla
  • uşaklar 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o baştaki yeni kuklayı kim getirdi. Bir anda nasıl belirledi onca prensi içeri atmayı. Pkk nın sevimli görünmesine gerek yok arabistan artık zaten abd uşaklığı yapıyorduda yine aklı başında isimler vardı içeride. Onları tamamen temizlediler şuan tamamen a..b.. d uşağı oldular
    Cevapla
  • eşekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    eşeğe altın semer vurmuşlar, eşek yine eşektir.
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    takiyye işbirlikçilik dinleri olmuş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi