Küstah Türkiye çıkışı: Kendini bataklıkta bulur

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ABD'li Senatör Lindsey Graham, Türkiye için 'Eğer Suriye'deki iç savaşa dahil olursa bir bataklıkta kendini bulur' dedi.

Küstah Türkiye çıkışı: Kendini bataklıkta bulur
Küstah Türkiye çıkışı: Kendini bataklıkta bulur
GİRİŞ 04.07.2018 22:05 GÜNCELLEME 05.07.2018 02:20
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 29 Temmuz'daki görüşmesinin ABD'li Senatör Lindsey Graham, Türkiye için "Eğer Suriye'deki iç savaşa dahil olursa bir bataklıkta kendini kendini bulur" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN BÖLGEDEKİ DURUMA MÜDAHALE ETMEMESİ GEREKİYOR"

 

 

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Türkiye'nin bölgedeki duruma müdahale etmemesi gerektiği konusunda açıklamalar yaptı.

"TÜRKİYE KENDİNİ BATAKLIKTA BULUR"

Terör örgütü PYD/YPG'yi destekleyen ABD'nin senatörü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşme hakkında da konuştu. Graham, "Suriye'de ABD'nin varlığının iyi olduğunu ve ABD askerlerinin ayrılmasının iyi olmadığını söyledim" dedi. Graham, Türk askeri varlığının artması durumunda Türkiye'nin kendini bir bataklık içerisinde bulacağını da" iddia etti.

YORUMLAR 232
  • enver 5 yıl önce Şikayet Et
    sen öyle san....
    Cevapla
  • habib akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    ....ey kendisinden başkasını düşünmüyen mantığın müntesibi olan gafil insan sen ta gıtalar ötesi gelip yanı başımızda olan hatta daha ötesi zamanında toprak bütünlüyü inanç beraberliyimiz olan insanların aralarındaki kargaşayı çözüme kavuşması için niye bizler geri duralımki asıl bu proplemlerini çözmek için sizden daha önde omamız lazım tabi sizler kendinizi süper güç deyip her yaptığınız sizce meşru ve haklısınız.ama bu devran böyle gitmeyecek.zamanında Osmanlıdan aldığınız yardımları ne çabuk unuttunuz.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    korkudan dizlerinin bagi çözülmüş belliki TSK onları fene korkuttu
    Cevapla
  • alara 5 yıl önce Şikayet Et
    erdoğanla ne konuştular, belliki tehdit etmeye geldi, erdoğan ne cevap verdi asıl ben onu merak ediyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözlere yabancı değiliz. Muhalefette tıpkı bu zat gibi bataklık olarak anlatıyorlardı.Sonuç bataklık kurutulacak.Atalarımızın cirit attığı topraklar.Halk T.C bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor