Ebru Özkan'ın ayağına pranga vuruldu!

11 Haziran'da, Kudüs'ten Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan, prangayla mahkemeye çıkarıldı.

GİRİŞ 09.07.2018 09:25 GÜNCELLEME 09.07.2018 10:26
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan, elleri kelepçeli, ayağında ise prangayla mahkemeye çıkarıldı.

PRANGALARLA HAKİM KARŞISINDA

 

 

Geçtiğimiz hafta, gözaltı süresi uzatılan Özkan'ın avukatı Ömer Hamayse, müvekkilinin "İsrail devletinin güvenliğini tehdit ve terör örgütleriyle bağlantı şüphesi" suçlamalarıyla hakim karşısına çıktığını söylemişti.

AİLESİ SOSYAL MEDYADAN SESİNİ DUYURMUŞTU

Türkiye vatandaşı olan Ebru Özkan, 3 günlük Kudüs ziyaretinin sonunda 11 Haziran'da İstanbul'a dönüşü öncesinde Tel Aviv'deki havalimanında İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı. Özkan'ın ailesi sosyal medya üzerinden #freeEbruOzkan etiketiyle hukuksuzluğu tüm Türkiye'ye duyurdu. İsrail'e çok sayıda vatandaş tepki gösterirken, tutukluluğuna ilişkin net bir sonuç alınamadı.

YORUMLAR 63
  • leon 5 yıl önce Şikayet Et
    nerdesın reiiiisssssss ne oldu israile neden agir bir yaptırım yapmiyoruz neden önergeler meclis te red görüyor anlamadım herkes tirübüne oynuyo aga ben onu anladım israil mavi marmarada 9 can alir sert bir yaptırım olmaz baskanlarının oglu küfür eder vatanımıza bacılarımızı tutuklarlar bizimkilerde 2 yürüyüş yapar tama israil ders aldı olur yok edeceksın yok israili yerle bir edeceksın benim sahsi düşüncem arap topraklarında hiç bir devletten kaim sanli yüce ulu türk milletıne fayda gelmez yön orta asya olmalı
    Cevapla
  • çepni türkmen 5 yıl önce Şikayet Et
    o pranga ve kelepçe müslüman için hem bu dünyada hem ahirette birer madalyadır.
    Cevapla
  • Ts61 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yorum ama yinede bu prangalari bu canavarlarin bogazinda görecez
    Cevapla
  • bedri tekbaş 5 yıl önce Şikayet Et
    bu olaya yorum yapmak bile utanç verici bir durum. o kadar canım yanıyorki......
    Cevapla
  • Toprak Ayder 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları alacak tarafa yazıyoruz siyonist sürüsü! RABBİM varlığınızın yer yüzünden silinmesini bize nasip edecek: İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Davaya sadik olanlara prangalar esaret degil tam tersi ozgurluk kanatlaridir. Dualarimiz seninle bacim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı