Kendisi uyuyor ama dünya ona çalışıyor!

Bahamalar’da çıktıkları turda yangın çıkması sonucu iki bacağını kaybeden Stefanie Schaffer ve yaralı annesi Stacey internette kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında şu ana kadar yaklaşık 150 bin dolar toplandı.

Kendisi uyuyor ama dünya ona çalışıyor!
Kendisi uyuyor ama dünya ona çalışıyor!
GİRİŞ 10.07.2018 15:27 GÜNCELLEME 10.07.2018 15:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bahamalar’da tura çıktıkları teknede 30 Haziran’da çıkan yangında ağır yaralanan ve iki bacağı ampute edilen Stefanie Schaffer ve yaralı annesi Stacey için, "GoFundMe" sitesinde bağış kampanyası başlatıldı.

Stefanie, annesi, kız kardeşi Brooke ve üvey babası Paul ile tatil yapıyordu. Teknedeki yangında bir kadın hayatını kaybetti, dokuz diğer kişi ise yaralandı. Stefanie henüz komada, uyandırılmamış. Aileye yardım için yaklaşık 150 bin dolar toplandığı bildiriliyor.

 

 

YORUMLAR 5
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes kendi milletine yardim ediyor ne var bunda
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    suriyede filistinde arakanda hergun bacaklar ampute ediliyo 150 dolar bile cikmiyo hemde onlarinki luks teknelerde olmuyo
    Cevapla
  • nankör 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var. onlara 80 milyar dolar para harcadık. 150 bin dolarda neymiş. sadece türkiyenin harcadığı para bu. dünyada belki onlara 300 milyar dolar harcamıştır. şimdi sus!
    Cevapla
  • Ardaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye yazık oluyor adam gayet mantıklı konuştu kıza yardım edilmesi bizi rahatsız etmedi sadece ona yardım edilmesi rahatsız edici!!
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular