İsrail'deki Ebru Özkan davasında kritik gelişme!

İsrail savcılığı, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan için, askeri mahkemenin verdiği şartlı tahliye kararına itiraz etti.

İsrail'deki Ebru Özkan davasında kritik gelişme!
İsrail'deki Ebru Özkan davasında kritik gelişme!
GİRİŞ 10.07.2018 17:14 GÜNCELLEME 10.07.2018 18:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İsrail askeri mahkemesinin, dün görülen duruşmada Türk vatandaşı Ebru Özkan’ın şartlı tahliyesine karar verdiğini ancak bu karara savcılık tarafından yarına kadar itiraz edilmemesi durumunda Özkan'ın serbest bırakılacağı bildirmişti.

Gelen son dakika bilgisine göre, İsrail askeri savcılığı, mahkemenin Türk vatandaşı Ebru Özkan ile ilgili verdiği şartlı tahliye kararına itiraz etti. 

 

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

27 yaşındaki Ebru Özkan, sosyoloji bölümünde lisansını tamamladı. Özel bir şirkette sekreter olarak çalışan Ebru Özkan, Kudüs’ü daha önce de ziyaret etmişti. Kızının hayatından endişe eden Ebru Özkan'ın babası, diğer kızı Elif Özkan'ın Twitter hesabından bir video yayınlayarak yetkililerden yardım istemişti.

Kızının daha önce de Kudüs'e iki kez gittiğini aktaran Özkan, "Kızım, Kudüs'ü çok seviyor. Hani nasıl aşık olan bir insan duramaz ya yerinde, o da öyle. Oranın halkını da seviyor, oradaki çocukları da seviyor. Oranın halkını da yalnız bırakmak istemiyor" diye konuşmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Size ders verme zamanı geldi Allah’ın izniyle yahudi diye bi devlet kalmiycak dünya savaşi sizle mi başlar bilemem ama yıkacaz önümüzde ne varsa
    Cevapla
  • Yanlız adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Buraya gelen israil vatandaşına aynı muamele yapılmalı bunlar güçten anlar
    Cevapla
  • vatoz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün elimize düşeceksiniz zalim yahudiler
    Cevapla
  • cimbom 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu is böyle olmaz Türkiyede yasayan veya giris yapan bütün israilliler didik didik aranmali ve arasira suc uydurup gözaltina alip karakolda 3-5 gün yada hafta misafir! etmemiz lazim
    Cevapla
  • bursa 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlardan ne farkımız kalır?
    Cevapla
  • memo 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların suları ısınmaya baßladı böyle devam ederlerse başların büyük tūrk milletini karşısında bulcaklar o zsman anlarlar taşmı geliyor bombamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar