ABD'den büyük sevkiyat!

ABD, bir F-35B tipi savaş uçağının eşlik ettiği Essex Amfibi Hazırlık Grubu gemilerini, Ortadoğu ve Pasifik bölgelerine sevk etti - Ortadoğu'ya yönelik sevkiyat, ABD'nin F-35B uçağını ilk kez bir savaş alanında kullanacağı yorumlarına neden oldu.

ABD'den büyük sevkiyat!
ABD'den büyük sevkiyat!
GİRİŞ 17.07.2018 20:13 GÜNCELLEME 18.07.2018 00:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD Deniz Piyadeleri Komutanlığı'nın dikey iniş-kalkış yapabilen bir F-35B tipi savaş uçağının eşlik ettiği Essex Amfibi Hazırlık Grubu gemilerini Ortadoğu ve Pasifik bölgesine sevk ettiği bildirildi. 

Merkez Kuvvetler Deniz Piyadeleri Komutanlığından Amerikan medyasına yapılan açıklamada, üç gemiden oluşan Essex Amfibi Gemi grubunun 6 aylık bir görevlendirmeyle Ortadoğu'da faaliyet gösteren 5'inci filo ile Pasifik bölgesinde faaliyet gösteren 7'inci filo bünyesindeki 6 aylık görev için geçen hafta San Diego'dan ayrıldığı duyuruldu.

 

5 BİN ASKER GÖREV YAPACAK

Gemi grubuna 13'üncü Deniz Piyadeleri Sefer Birliğinde görevli dikey kalkış-iniş yapabilen bir F-35 uçağının eşlik ettiği bilgisini de paylaşan yetkililer, gemi grubunda 5 bin askerin görev yapacağını kaydetti.

ABD'nin aktif operasyonlarının olduğu Ortadoğu'ya yönelik bu sevkiyatta, F-35B uçağının bu ülke tarafından ilk kez bir savaş alanında kullanacağı yorumlarını beraberinde getirdi. 

YORUMLAR 18
  • eda 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi yaaa ortadoğudakiler onların gözünde insan grubuna girmediği için bu uçağı onların üzerinde test edecekler.Ama onlardan daha güzel plan yapan da var.Allahım sen onların bu planlarını kendi başlarına çevir yarabbim.
    Cevapla
  • Hmd 5 yıl önce Şikayet Et
    Radara yakalanmayan bir uçak henüz üretilmedi. Abd nin B52 lerini de gördük. Onu da düşürdüler
    Cevapla
  • durum 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ucak havada hic bir fuzeden kacamaz yeme olur hemde gorecegiz. turkiye bu ucagi dusurmek icin acilen irana yardim etmeli cunku yari fiyatina dusecek eger dusurulurse.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sadece bombalamak için gidiyor. Savaşmak için değil.
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani fakirleşiyoruz yaygaraları,, İstiyoru ki hepten yatalım dünya bize çalışsın,, abd bile sömürü için gece gündüz çalışırken biz daha fizyolojik ve güvenliğimiz için bile kılımızı kıpırdamıyoruz,,
    Cevapla
  • Kazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi şunları kahret. Buizim tarafımız a. Yönünü dahi dönemesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"