ABD Başkanı Trump ile Rusya lideri Putin'in görüşmesinde Melania Trump'ın bir görüntüsü gündeme oturdu. Putin'le el sıkıştıktan sonra yüz ifadesi değişen First Lady'nin o anları 'tehlikenin bir tek o farkında' yorumlarına neden oldu.

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya lideri Vladimir Putin arasında pazartesi günü Finlandiya’nın başkenti Helsinki'de gerçekleşen görüşmenin yankıları sürüyor. ABD basını Trump’a ağır eleştiriler yöneltirken, First Lady Melania Trump’ın bir görüntüsü gündemi değiştirdi.

Daily Mail tarafından yayınlanan videoda eşiyle birlikte Putin’in karşısına çıkan Melania, Rusya liderinin elini sıktıktan sonra yüz ifadesi ani bir değişime uğruyor.

"TEHLİKENİN FARKINDA"

Daily Mail’in haberinde, Melania Trump’ın yüzünde "korku dolu ve şok içinde" ifadeleri oluştuğu yönünde yorum yaptı. Haberde ayrıca, "Odada bu adamın ne kadar tehlikeli olduğunu bilen tek kişi Melania" ifadesi yer aldı.

OKUYUCULARDAN TEPKİ GELDİ

Birçok okuyucu, "O korkmuş gibi görünmüyor", "O her zaman yüz ifadesini değiştiriyor ama korkmuş görünmüyor", "Daily Mail'in yeni yalanı" diye yorumlar yaparak habere tepki gösterdi.

First Lady’nin yüz ifadeleri, basının gündemine ilk kez gelmiyor. Eşiyle aralarında sorunlar olduğu yönünde çeşitli haberler yer alan Melania Trump, Başkan Trump’ın yemin töreni sırasındaki "sahte gülümseme" görüntüsüyle çok konuşulmuştu.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • murat 20.07.2018 14:41
    tam resim anına dönecekken panikliyor. bence tam olarak ne yaptığını bilmemesinden kaynaklı bir durum. biraz asosyal , mutsuzluk kokusu var. heyecan da cabası
  • Çiçek 19.07.2018 22:47
    Siz sanki çokmu iyisiniz Filistin de yaptıklarınızın ortada ırakta yaptıklarınızın afkanistanda yaptıklarınızın teröristlerin eline silah verdiğinizde ortada siz iki yüzlü katil lersiniz timsah göz yaşları diyorlar ya bazıları için işte bu tam sizin gibi iki yüzlüler için bay tırap
  • cabbariti 19.07.2018 20:57
    bence bu kadin cok mutsuz ve zoraki gulumsuyor,.,
  • Gurbetçi 19.07.2018 19:36
    Melania Trump kgb ajanı 100 de 100
  • RuHi 19.07.2018 17:34
    Putinde hemen kırmızı oluyor. Korkma ne alakaysa! Amma saçmalamışlar
Daha fazla yorum görüntüle