Küstah not: Teröristlere bahşiş vermiyoruz!

ABD’nin Texas eyaletindeki bir restoranda, hesabı ödeyen müşterinin kendileriyle ilgilenen siyahi garsona ''Teröristlere bahşiş vermiyoruz'' yazılı not bıraktı.

Küstah not: Teröristlere bahşiş vermiyoruz!
Küstah not: Teröristlere bahşiş vermiyoruz!
GİRİŞ 19.07.2018 13:03 GÜNCELLEME 19.07.2018 13:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dönemde yükselişe geçen ırkçı eylemlere bir yenisi daha eklendi. Khalil Cavil adındaki siyahi bir adam, hesap fişinin üzerinde bulduğu ırkçı notunu internette paylaştı. Siyahi bir Hristiyan olan Khalil, kişisel hesabında olayı anlatıyor.

“Dün gece çalıştığım yerde böyle bir bahşiş geldi. Bir an ne düşüneceğimi ve yapacağımı bilemedim. Karnıma ağrılar girdi. Bunu paylaşmamın sebebi de ırkçılığın hala olduğunun farkına varmanız için. Tabii ki bu yeni olan bir şey değil. Bu tür olaylar sizin inancınızı sınamak için başınıza gelir. Ben bütün gün boyunca İsa’nın bu insanlar için de öldüğünü düşündüm. Bu olayın beni daha çok cesaretlendirmesine ve dünyayı benim bildiğim şekilde değiştirmeme sebep olacak. Nefret duygusuyla dolanlar konuşadursun, siz sadece benim kendi yolumu çizmeme yardımcı oluyorsunuz!” dedi. 

 

 

Restoran çalışanlarının asgari ücretin altında maaş aldığı ABD'de, aradaki farkı kapatmak için bahşiş bırakmak bir gelenek.

İsminin Khalil olması ve siyahi olması sebebiyle Müslüman olduğunu düşündüklerini yerel bir gazeteye verdiği ropörtajda ifade eden Khalil, isminin hikayesini ise şöyle anlatıyor:

"İsmimi babam koymuş. Askeriyede çalışırken çok yakın bir arkadaşı onunla beraber hizmet ediyormuş. Bir kaza sonucu vefat edince arkadaşını çok sevdiği için de ismini bana vermiş" dedi.

YORUMLAR 3
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Khalil yani Halil Allah dostu anlamını taşır. İbrahim Halilullah dan gelir.Muhtemelen khalilin babasının çok sevdiği arkadaşı bir müslümandı. Siyahi dostumuz Khalil umarım biraz düşünürde bu iğrenç ırkçılığı yapanların Allaha peygamberini şirk koşan uyduruk dinlerinden uzaklaşır İslamiyete girerde gazaba uğrayanlardan olmaz...
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Müslüman bile degil!!!!
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz hristiyanlığa devam edin layık olduğnuz değeri görüyorsunuz niye fazlasıni bekliyorsunuz ki?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı