Direnişin sembolüydü! Türkiye sahip çıktı

İsrail askerleri tarafından gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla Kudüs direnişinin son sembol isimlerinden biri haline gelen Fevzi el-Cüneydi, Türkiye’de öğrenim görecek.

Direnişin sembolüydü! Türkiye sahip çıktı
Direnişin sembolüydü! Türkiye sahip çıktı
GİRİŞ 22.07.2018 09:10 GÜNCELLEME 22.07.2018 12:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hem sağlık hem de okul masrafları Esenler Belediyesi tarafından karşılanan Cüneydi, İstanbul Fatih’te bulunan Fatih Sultan Mehmet Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim hayatına devam edecek. Cüneydi, eğitim süreci boyunca bu okulun yurdunda kalacak. ABD Başkanı Donald Trump’ın "Kudüs İsrail’in başkentidir" açıklamasından sonra çıkan olaylarda, İsrail askerleri tarafından gözleri bağlanarak gözaltına alınan Cüneydi, direnişin sembolü olmuştu.

Batı Şeria’daki El Halil şehrinde 7 Aralık 2017’de gözaltına alınan 16 yaşındaki Cüneydi, 21 gün tutuklu kaldıktan sonra 28 Aralık 2017’de kefaletle serbest bırakılmıştı. İsrail askerleri tarafından dövülen Cüneydi, sağ omzunda oluşan kırık nedeniyle Türkiye’ye gelerek ilk tedavisini de burada olmuş, masraflar Esenler Belediyesi’nce karşılanmıştı. Sağlığına kavuştuktan sonra Filistin’e dönen Cüneydi, hem eğitim almak hem de kalan tedavisini tamamlamak için yeniden Türkiye’ye geldi.

YORUMLAR 5
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    artık ülkemizde herşey çabuklaştı yeni sistem yeni işlerden Başkanlık olayı ve herşeyin hızlı olaması adına bundan sonra olsun bu yasak görüntü tabide bencede olması gerek sadece bunu bu işi bilen orda olup ve görünen görüntüde kimse onu yayınlamaları olsun bizde görelim bizde bizim katili,miz olanı bilelim
    Cevapla
  • rasim özpınar 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar yazılanlar google translate çevirisine benziyor. Kişi yabancı olabilir bu yüzden görmezden gelin.
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne yazdigini kendinde anliyabiliyormusun
    Cevapla
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ettim valla, aşkını ilan ederken kendini nasıl ifade ettin acaba?
    Cevapla
  • ?????????? 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen yazdığından birşey anladın mı??????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?