Süleymani sert çıktı: Onu değil, beni tehdit et

İran Devrim Muhafızları'nın dış operasyonlarından sorumlu Kudüs Gücü'nün komutanı Kasım Süleymani, ABD Başkanı Donald Trump'a çok ilginç bir çağrıda bulundu. Süleymani "Eğer (Trump) tehdit dilini kullanmak istiyorsa benimle konuşmalı, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile değil" dedi.

Süleymani sert çıktı: Onu değil, beni tehdit et
Süleymani sert çıktı: Onu değil, beni tehdit et
GİRİŞ 26.07.2018 11:56 GÜNCELLEME 26.07.2018 13:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son günlerde tekrar alevlenen ABD-İran gerilimine daha da arttıracak bir açıklama geldi. İran'ın Hamedan kentindeki bir etkinlikte konuşan İran Devrim Muhafızları'nın dış operasyonlarından sorumlu Kudüs Gücü'nün komutanı Kasım Süleymani, ABD Başkanı Donald Trump'a çok sert bir göndermede bulundu.

"Bir asker olarak Trump'ın tehditlerine yanıt vermek benim görevim" diyen Süleymani "Eğer o tehdit dilini kullanmak istiyorsa benimle konuşmalı, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile değil" dedi.

 

 

"SAVAŞI SİZ BAŞLATIRSINIZ AMA SONUNU BİZ BELİRLERİZ"

Süleymani ayrıca, "Trump sana sesleniyorum; sana düşündüğünden daha yakınız. Bu savaşı siz başlatabilirsiniz, fakat sonunu biz belirleriz. Bu savaş ABD'nin tüm imkânlarının yok oluşu demektir. Bunun için İran Silahlı Kuvvetleri'nin tümüne gerek yok, Kudüs Gücü ve ben yeteriz" dedi.

KIZILDENİZ TEHDİDİ

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin, Trump'ın tehditlerine karşı duruşunu öven Süleymani, "Kızıldeniz bundan sonra Amerikalılar için güvenli olmayacak. ABD askerlerinin rakibi Kudüs Gücü'dür" dedi.

YORUMLAR 7
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni yarada na kurban
    Cevapla
  • malik 5 yıl önce Şikayet Et
    büyüksün
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Asagilik katil iraki amerika ile beraber yonettiginizi butun dunya biliyor sem müslüman katlettikce amerika senle savasmayacak kamera onunde kavga ederek basta halkın olmak uzere butun müslümanlari kandiriyorsunuz cunku sizin rejiminiz sanal bir Amerikan düşmanlığı uzerinden besleniyor
    Cevapla
  • Akıncı Imam 5 yıl önce Şikayet Et
    Neyin helalin cekiyorsunuz lan?! Bu Adam on binlerce insanın katili. Suriyede, Irakta Sünnilere yaptıkları kalmadı gelmiş helal çekiyorlar...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bilmadigin seyi danisma....suleymani katilmis..ve ya suuni adamlari katl etmis ve ve ve ...hepsi abd ve seyonism oyunu ta omat islamin arasin nifag salalar
    Cevapla
  • az duz 5 yıl önce Şikayet Et
    helala olsun adama .!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı