Komşu zor durumda! Yunanistan'da bir felaket daha

Yunanistan'ın başkenti Atina'da en az 83 kişinin hayatını kaybettiği yangın felaketinden sonra, bugün de sel felaketi yaşandı. 150 araç sele kapıldı, 170'ten fazla evi de su bastı.

GİRİŞ 26.07.2018 16:07 GÜNCELLEME 26.07.2018 17:09
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzey doğusunda meydana gelen ve en az 83 kişinin ölümüne ve 180'den fazla kişinin yaralanmasına yol açan yangın felaketinden sonra şimdi de meydana gelen sel felaketi ile boğuşuyor.

SEL FELAKETİ VURDU

 

Yangın felaketinin şokunu atlatmaya çalışan Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki Maroussi bölgesinde meydana gelen selde araçlar sürüklendi, çok sayıda evi su bastı.

Atina'da yaklaşık iki saat süren şiddetli yağış, sel ve taşkınlara neden oldu.

Bölgede, çok sayıda araç sele kapılırken, araçlarında mahsur kalanları kurtarmak için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

HALKA KRİTİK ÇAĞRI

Öte yandan bölgede yüzlerce evi su basarken, itfaiye ekipleri mahsur kalanları kurtarma için bölgeye sevk edildi. İtfaiye birimlerine, su basan 170'ten fazla ev için ihbar geldiği açıklandı.

Yetkililer, bölge sakinlerini sokağa çıkmamaları konusunda uyardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 163
  • Canım Vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    psikoposları yangını çiprasın ateist olmasına bağlamıştı acaba bunu neye bağlayacaklar.
    Cevapla
  • İron 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten ekonomisi sıfırdı, Avrupa birliğine yüksek meblağ borçları vardı, üstüne bize kafa tutuyordu, sonuçta Yunanistan gittikçe yok oluyor. üzülüyoruz ama dost olamayan komşuya da çok acıyacak değiliz.
    Cevapla
  • nooooo 5 yıl önce Şikayet Et
    sel de sabotaj olmasın sakın
    Cevapla
  • babişgo 5 yıl önce Şikayet Et
    irailin başına İnşallah bizler inecez ....Osmanlı torunları
    Cevapla
  • syr78 5 yıl önce Şikayet Et
    fetöcü katiller size uğursuz geldi haah böyle elinizde tutarsanız böyle ahınızı alırsın bence gönderin türkiye ye kurtulun ee ne diyelim Rabbim ne dilerse o olur tabiki insanların ölümüne sevinemeyiz ama bir yerde de ders çıkarmayı bilsin yunan devleti .. dilerim ki Allahtan şu mübarek cuma hürmetine israil ve abd ninde başına bundan daha felaket gelsin bela nusubet gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!