Brunson tehdidi sonrası ABD'den ilk hamle!

Senato Dış ilişkiler Komisyonu Türkiye’nin uluslararası kuruluşlardan kredi almasını kısıtlayan bir tasarıyı kabul etti.

Brunson tehdidi sonrası ABD'den ilk hamle!
Brunson tehdidi sonrası ABD'den ilk hamle!
GİRİŞ 26.07.2018 20:01 GÜNCELLEME 26.07.2018 20:49
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı ve Senatör Bob Corker ile Senatör Bob Menendez, bugün Türkiye'nin uluslararası kuruluşlardan kredi almasını kısıtlayacak iki partili yasa tasarısının komitede kabul edildiğini açıkladı. 

KÜSTAH AÇIKLAMA

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı ve senatör Bob Corker, "Bu yasa tasarısının yapılmasını asla istemedik ama Türk hükümetini, ABD vatandaşlarının ve yerel olarak istihdam eden büyükelçilik personelinin haksız bir şekilde gözaltına alınmasını durdurmadığı takdirde sonuçlarının olacağı konusunda uyarmıştık" dedi.

"Pastor Brunson'ın hapishaneden ev hapsine geçmesi iyi bir ilk adım olsa da, 21 aydan sonra bu gelişme tatmin edici değildir. Türk hükümetine, ABD'li büyükelçilik görevlilerinin yanı sıra Pastor Brunson da dahil olmak üzere tüm ABD vatandaşlarının tacizine ve keyfi olarak gözaltına alınmasına son verene kadar baskı yapmaya devam edeceğiz. Bu faturada bizimle birlikte çalıştığı için ortak sponsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum, bu çabada komitenin desteğini takdir ediyorum" dedi.

YORUMLAR 163
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey turp hıyarı sizdeki hukuk da bizdeki guguk mu..!?
    Cevapla
  • Asil türk halki 5 yıl önce Şikayet Et
    Aç kalirizda size boyun eymeyiz Allah var GAM yok
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    batı ve içimizdeki uzantıları ne yaparlarsa yapsınlar boş. Başkanlık sistemini de getirdik, başkanımızı da seçtik. Terörün yurt içinde ve yurt dışında başını da ezdik. Savunma sanayimizi de inşa ve ihya ettik.Nükleer santrallerimizi de kuruyoruz, yerli otomobilimizi de çağın teknolojisine uygun olarak elektrikli yapacağız. Yerli uydumuz hazır, Milli haberleşme Ulak baz istasyonları pilot bölgelerde kullanıma başladı.
    Cevapla
  • Siitli 5 yıl önce Şikayet Et
    Acilen İncirlik masaya yatırılmalı. PKK ve yandaşlarına yapılan destek gözden geçirilmeli ve ona göre ABD şeytanına karşı tedbirler uygulamaya konulmalıdır. 1974 te Kıbrıs Barış Harekatı, Çekiç Güç, FETÖ deccali ve diğer hainlere desteklerini yaşadık ve gördük.Mallarını kullanmaya sınırlama getirelim. Yerli mallarımızı kullanmayı teşvik edelim. Allah Devletimize zeval vermesin.Birliğimizi bozmasın. DEvletimize sadakatimizi güçlendirsin.''Böl, Parçala, Yönet ve Yut'' taktiklerini unutmayalım. Başaramazlar. Başaramayacaklar. Kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler. Öyle de olacak.İnşallah.
    Cevapla
  • electras 5 yıl önce Şikayet Et
    komiksin senin incirliğinde abdye ait 50 adet nükleer başlık war adam ülkenin göbeginde seni yok edeecek silahları koymuş boşa konuşuyor siyasiler
    Cevapla
  • pin 5 yıl önce Şikayet Et
    hem yapilmasini istemiyorsun hemde yapiyorsun. neden yapilmasini istemiyorsun? eger yapilmasi gerekse yapilmamalimidir? siz kendi ic gudunuzle mi savasiyorsunuz? saglik durumunuz nasil? bu ifadeler hasta adami ifade etmezmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...