Görenler şaşkına dönüyor! Tüm köy seferber oldu

Filipinler'de yaşayan 14 yaşındaki kız, doğduğu günden beri kendisine yapışık halde doğan ikizinin organlarını vücudunda taşıyor. Küçük kız, köylülerin yardımıyla toplanan para sayesinde yakında ameliyat olup ikizinden kurtulacak.

Görenler şaşkına dönüyor! Tüm köy seferber oldu
Görenler şaşkına dönüyor! Tüm köy seferber oldu
GİRİŞ 31.07.2018 17:11 GÜNCELLEME 31.07.2018 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

14 yaşındaki Veronica Cominguez, vücudunda parazitik ikiziyle doğdu. İkizi, düzgün bir şekilde gelişmeyi başaramasa da Veronica sağlıklı bir şekilde büyüdü. Vücudunda iki ekstra kol ve bir gövde bulunan küçük kız, sonunda ikizinden kurtulmayı başarmak üzere.

KÖYLÜLER PARA TOPLADI

 

 

Filipinler'in Iligan şehrinde yaşayan küçük kız için köylülerin para biriktiriyor. Yeterli para toplanabilirse Veronica ameliyat için Tayland'a uçacak. Kendisi büyüdükçe vücuduna yapışık organların da büyüdüğünü söyleyen küçük kız, artık bu durumun dayanılmaz bir hal aldığını ifade ediyor.

SÜREKLİ ISLAK HALDE GEZİYOR

Veronica sürekli göbeğinden çıkan sıvı sebebiyle daima kıyafetleri ıslak bir şekilde gezmek zorunda kalıyor. Çıkan sıvının oldukça kötü kokması, 14 yaşındaki kızı okulda ve arkadaşlarının yanında zor durumda bırakıyor.

NORMAL BİR YAŞAM SÜREBİLECEK

Veronica'nın doktoruna göre, ekstra uzuvları basit bir işlemle çıkarmak mümkün. Veronica'nın önümüzdeki hafta ameliyat için Tayland'a uçması bekleniyor. Doktorlar, genç kızın kısa süre içerisinde sağlıklı ve normal bir hayata geçiş yapabileceğini söylüyor.

YORUMLAR 6
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM ŞİFA VERSİN. AMiiiN
    Cevapla
  • cengiz kalender 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayirli sifalar versin iyi olmayi nasip
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı şifalar versin.
    Cevapla
  • hamide 5 yıl önce Şikayet Et
    ikizinin midesi disarda ya o yuzden kizin yedigi ictigi ve ikizinin midesine gidenler yuzunden karnından sıvı akıyordur.
    Cevapla
  • G antep 27 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi. Sana katiliyorum bizim millet herseyi normal karsiliyor.Herseye bir yorumlari var.Hicbirseye sasirmiyorlar
    Cevapla
  • Hadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Her naneyi de biliyorsunuz maşallah uzmanlık bilgi hepsi yerle yeksan insan bilmediği konunun cahilidir her insanın da bilmediği bir konu vardır ama bizim millet her halta hakim maşallah zaten tıp futbol siyaset ve diyanet herkesin master yaptığı konular millet doktorluk yapamaz oldu insanlar bu nasıl bir özgüven ve aymazlık yeter yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti