Alman basınından küstah Erdoğan çağrısı!

Almanya Başbakanı Merkel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ülkesine davet etmesi, Alman basınında hazımsızlığa yol açtı. Alman gazetesi Die Welt, Erdoğan'ın Almanya'da protestolarla karşılanması gerektiğini savunarak çığırtkanlık yaptı.

Alman basınından küstah Erdoğan çağrısı!
Alman basınından küstah Erdoğan çağrısı!
GİRİŞ 01.08.2018 21:18 GÜNCELLEME 01.08.2018 21:18
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Alman Die Welt gazetesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtemel Almanya ziyaretiyle ilgili olarak ''Barış canlısı sivil toplum, düzenlenen protestolarla Erdoğan'a otokrat liderlerin demokratik bir ülkeye gelmesini sakıncalı bulduğunu göstermelidir'' ifadesine yer verildi.

Bir cumhuriyetin kendini asıl zor ve acı verici durumlarda kanıtlayabileceği belirtilen haberde, ''Türkiye Cumhurbaşkanı ilk kez bu sıfatla Almanya'ya yapacağı ziyaretten muhtemelen zaten zor olan Almanlarla Türkler arasındaki ilişkileri daha da kötüleştirmek için yararlanmak isteyecektir'' görüşüne yer verildi.

 

 

Die Welt haberinin devamında şunlar kaydedildi:

''Devlet konuğu devletin konuğudur, yabancı bir ülkede kışkırtıcılık yapamaz. 1980'li yıllarda ABD Başkanları ziyarete geldiklerinde Almanya'da yer yerinden oynar, protestolar birbirini izlerdi. Barış canlısı sivil toplum bu geleneği yeniden canlandırıp, düzenlenen protestolarla Erdoğan'a otokrat liderlerin demokratik bir ülkeye gelmesini sakıncalı bulduğunu göstermelidir.''

YORUMLAR 67
  • Cagri 5 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür biz yolo devam
    Cevapla
  • KOC hacı 5 yıl önce Şikayet Et
    20 senede rezil demokrasinizi gördük Sizde olmayan şey yi konuşmayin gitikce batiyorsunuz chp gibi.
    Cevapla
  • Göktürk 5 yıl önce Şikayet Et
    nazi artığı kuduz it
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın tasmasız köpeği Almanya.
    Cevapla
  • As1 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan Bir gün Bu günleri Tarih Altin Sayfalarla yazicak senin Türkiye ve Türkler icin yaptiklarini Sen yürüyeceksin Aslanim Ki Millet yürüyecek arkandan Lagalibe ILLALAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı