Trump çok sert konuştu! Canlı yayında yuhalattı

ABD Başkanı Donald Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği mitingde ABD medyasını yuhalattı. Trump, gazetecileri gerçek siyasi rakibi olarak gördüğünü açıkladı. Trump yanlıları ise hep bir ağızdan "iğrenç, yalancı medya" sloganları attı.

Trump çok sert konuştu! Canlı yayında yuhalattı
Trump çok sert konuştu! Canlı yayında yuhalattı
GİRİŞ 03.08.2018 11:25 GÜNCELLEME 03.08.2018 11:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan medyasına karşı yürüttüğü linç kampanyasını sürdürmeye devam ediyor. Trump, Pensilvanya eyaletinin Newtown kentinde düzenlediği mitingde medyayı sahte ve iğrenç haberler yapmakla suçlayarak kendini karşılamaya gelenlere yuhalattı. Trump, gazetecileri gerçek siyasi rakibi olarak gördüğünü açıkladı. Trump yanlıları ise hep bir ağızdan "iğrenç, yalancı medya" sloganları attı.

Trump ayrıca salonundaki medyayı işaret ederek, "Basın özgürlüğüne ne oldu? Dürüst raporlara ne oldu" diye sordu. "Bunları rapor etmiyorlar. Sadece hikayeler ve yalan haber oluşturuyorlar" diyen ABD Başkanı Trump, "Kuzey Kore lideri Kim Jung-un ile Singapur’da yaptığımız zirvede neler başardığımızı yazmadılar, geçtiğimiz ay Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Helsinki'de yaptığımız görüşmeyi yanlış ve yalan haberlerle duyurdular" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    deli oldugu icin orada akil olsa o koltukta oturtmazlar
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu bir gerçek. Adam başarılı. Nefret edebilirsiniz ve hatta belkide benim kadar tiksinemezsiniz ama sonuca bakalım. İşini iyi yapan bir sistem adamı ve ona köle olmaya mahkum insan kitleleri var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...