Hamas ile anlaşma an meselesi! Şart koştu

Filistinli Hamas ile İsrail arasında Mısır’ın aracılık ettiği iddia edilen ateşkes görüşmelerine ilişkin detaylar belli olmaya başladı.

Hamas ile anlaşma an meselesi! Şart koştu
Hamas ile anlaşma an meselesi! Şart koştu
GİRİŞ 05.08.2018 09:14 GÜNCELLEME 05.08.2018 11:46
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Lübnanlı El Ekber’in haberine göre, ateşkes planının Hamas tarafından kabul edilmesi bekleniyor, İsrail ise kararını gelecek hafta verecek. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu geçen hafta Kolombiya ziyaretini iptal etmişti. Anlaşmanın ilk aşaması gereği, Filistinlilerin Gazze Şeridi çevresindeki Yahudi yerleşim yerlerine yanan uçurtma ve helyum gazıyla şişirilmiş balonlar göndermeye son vermesi karşılığında Kerm Ebu Salim Sınır Kapısı ile Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı sürekli açık tutulacak.

İkinci aşamada ise Gazze'deki hayat şartlarının iyileştirilmesi, bölgeye yönelik ablukanın tamamen kaldırılmasıyla her türlü ürünün girişine izin verilmesini içeriyor. 

 

 

YORUMLAR 12
  • gençli 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist zalimler Müslümanları kendi pis çıkarları uğruna oyalamaya devam ediyor
    Cevapla
  • duman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne ateşkesi hamasın zaten ateş falan ettiği yok her gün onlarca masum filistinli ölüp gidiyor
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim acze düştüğümüz gibi bizden önceki ümmetlerde bu lanetlenmiş Yahudilerin karşısında acze düşmüş ve Allah'a yalvarmışlar ve Rabbimiz onları ebediyen zillete ve lanete mahkum atmiş.Bunu onlar bizden iyi biliyorlar genelde satanizimde ısrarcılar.Ellerinde ki Muharref devratta kendilerinin kıyamet öncesi yeryüzünden silinecekleri çok büyük bir yıkıma uğratılacakları yazılı.
    Cevapla
  • İdris 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma falan hikaye kafir yine bildiğini yapacak masum halkı öldürecek tek care dişe diş göze göz bir filistinli şehid olduğunda en az 5 yahudi öldüreceksinki bir daha saldırmaya cesaret edemeyeler
    Cevapla
  • demir ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna inanalım mı biraz zor İsrail sınırı açsa bile mısır açmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme