İsrailli bakanın gözü döndü: Suikast düzenleyelim

İsrail, Filistin halkına uyguladığı insanlık dışı uygulamalar ağırlaşarak devam ederken İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev'den Hamas lideri için suikast düzenleme çağrısı yaptı. Hamas liderlerinin öldürülmesi gerektiğini söyleyen Regev, "Hamas liderleri de korku içinde yaşamalı" açıklamasında bulundu.

İsrailli bakanın gözü döndü: Suikast düzenleyelim
İsrailli bakanın gözü döndü: Suikast düzenleyelim
GİRİŞ 10.08.2018 10:31 GÜNCELLEME 10.08.2018 12:02
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, skandal sözlerle dolu bir açıklama yaptı. Ülkesinin sivil halkı bombalamasına sesini dahi çıkartmayan İsrailli bakan, Hamas liderlerine suikast düzenleme çağrısı yaptı.

İsrail'de yayın yapan en önemli gazetelerden Jerusalem Post'ta yer alan habere göre Regev, Hamas liderlerinin öldürülmesi gerektiğini kastederek, "Eğer çocuklarımız korku içinde yaşıyorsa, Hamas liderleri de bu şekilde yaşamalı. Suikast politikasına geri dönmeliyiz ve onları hedef almalıyız" dedi.

 

 

Filistinli çocukların, kadınların yıllardır korku ve acının gölgesinde yaşamlarını sürdürmesine görmezden gelen, buna değer bile vermeyen İsrailli bakan, "Bana İsrail'deki diğer çocuklar gibi kamp yapıp, sosyal etkinliklere katılamayan çocukların akılalmaz durumunu anlattılar. Yaz tatilleri böyle olmamal" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 65
  • hakdin islam 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün müslümanlara çağrım bu kadın etkisiz hale getirilmeli bu korkuyla yaşamalı
    Cevapla
  • Merkez 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hamas göster kendini...
    Cevapla
  • Meta 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu aşağılık siyonistler Hamas liderinden niye bukadar korkuyorlar
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    En iyi bildiniz oldurmek zaten Allahin gazabindan kacamiyacaksiniz ne yaparsaniz yapin agaclar bile dile gelecek arkamda bi yahudi var diye
    Cevapla
  • Tamam olur 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada kanunsuz ca adam öldürmeyi teklif edebilecek bir devlet görevlisi varmı acaba itrail dışında. İşte bu terör devleti olmanın göstergesi dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira