Beyaz Saray'da ilginç an!

ABD Başkanı Donald Trump başkanlığında Beyaz Saray'da yapılan kabine toplantısına Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ettiği duanın ardından başlandı

GİRİŞ 17.08.2018 09:23 GÜNCELLEME 17.08.2018 09:23
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’da yaptığı kabine toplantısının, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun ettiği dua ile başlaması dikkati çekti. Amerikan medyasının da takip ettiği ve Trump’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Bakan Pompeo’nun duasıyla başladı.

Trump, bakanlara teşekkür ettikten sonra, "Toplantıya Pompeo'nun duasıyla başlayacağız" diyerek sözü Dışişleri Bakanına bıraktı.

Pompeo ise "Askerlik günlerinde sıkça okuduğu bir duayı okuyarak toplantıya başlamak istediğini" belirtti.

"Ey Tanrı, babamız, ey insanın kalbini arayan, samimiyetine ve gerçeğe yaklaşmamıza yardım et" sözleriyle başlayan duasında Pompeo'nun "Dürüstlükte ve temiz düşüncede iktidarımızın gücünü arttır" şeklindeki sözleri dikkati çekti.

Pompeo'nun yaklaşık bir dakikalık duasının ardından kabine üyeleri Trump'a kısa notlar halinde gündeme ilişkin bilgi sundu. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

ABD Başkanı Trump dindar biri olarak bilinmese de başta Başkan Yardımcısı Evanjelik Mike Pence olmak üzere kabinedeki bazı isimlerin dini ritüellerini medyanın önünde de yapmaları kamuoyunun dikkatini çekiyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • hikmet öksüz 5 yıl önce Şikayet Et
    düşünsenize burda külliyede cbaşkanı yanında çavuşoğlu dua ediyor hemen birileri kıyameti koparır . elin adami yapınca medeniyet öncüsü derler bizimkiler yapınca gerici derler
    Cevapla
  • Iğdırlı 5 yıl önce Şikayet Et
    adamların işi yolunda gidiyorsa bu işte bir yanlış var, oda müslümanız deyip gereğince yaşamadığımız için olabilirmi acaba
    Cevapla
  • Delici 5 yıl önce Şikayet Et
    Pompon sekeri hanki çakma dua ediyorsun acaba gercek hz isa nin duasını mı yok bu uyduruk mu
    Cevapla
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    İslama, bir olan Allah'a meydan okuyorlar, müşrikler kafirler azgınlar, Titanik de meydan okumuştu
    Cevapla
  • MAHIR 5 yıl önce Şikayet Et
    vay vay son duvarları ediyorlar........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi