Teröristbaşını kahraman ilan etti!

İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün yöneticisi Kenneth Roth, TSK'nın etkisiz hale getirdiği PKK‘lı terörist İsmail Özden'e sahip çıkararak kahraman ilan etmeye kalktı. Roth teröristbaşı için, "Türkiye, kimse bir şey yapmazken Yezidileri DAEŞ saldırısından kurtarmada lider rol oynayan PKK liderini öldürdü" dedi.

Teröristbaşını kahraman ilan etti!
Teröristbaşını kahraman ilan etti!
GİRİŞ 20.08.2018 09:22 GÜNCELLEME 20.08.2018 09:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün İcra Direktörü Kenneth Roth sosyal medya hesabı Twitter üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu. Roth, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a düzenlediği hava operasyonunda etkisiz hale getirilen PKK'nın kilit isimlerinden "Mam Zeki Şengali" kod adlı İsmail Özden'i kahraman ilan etti.

 

 

Kırmızı listede yer alan terör örgütünün lider kadrosundan İsmail Özden için, ABD'li gazete New York Times, geçtiğimiz günlerde övgüler dizmişti. New York Times'ın bu haberini paylaşan Kenneth Roth, şu skandal ifadeleri kullandı: "Türkiye, kimse bir şey yapmazken Yezidileri DAEŞ saldırısından kurtarmada lider rol oynayan PKK liderini öldürdü."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar : Müttefik ile alakası olmayanın yeri incirlik de değildir!!!
    Cevapla
  • Kılıçbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu pkk lılar sizin ülkenizde askerinize polisinize kurşun sıksa böylr mi konuşurdunuz yoksa ilk gördüğünüz de öldürürmüydünğz.
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersiz domuz,yezidileri bu kadar çok seviyorsunda!filistinlileri sevmiyorsun,sorun nerde?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki