İsrail sivilleri silahlandırıyor!

İsrail İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan, İsraillilerin silah ruhsatı alma şartlarını kolaylaştıran değişiklikleri onayladı.

İsrail sivilleri silahlandırıyor!
İsrail sivilleri silahlandırıyor!
GİRİŞ 22.08.2018 07:20 GÜNCELLEME 22.08.2018 07:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"Israel Hayom" gazetesinin haberine göre, dünden itibaren yürürlüğe girecek değişiklikler 500 bin İsraillinin (sivil) kişisel silah edinmesine olanak sağlayacak.

Bakan Erdan'ın İsraillilerin silah ruhsatı alma şartlarının kolaylaştırmanın yanı sıra silah taşımayla ilgili hafifletilmiş yeni kriterleri de onayladığı aktarıldı. Bu değişikliklerin, silah kullanmada yüksek becerilere sahip kişiler başta olmak üzere silah taşımasına izin verilen kişi sayısını arttırmayı hedeflediği, terhis edilen yüz binlerce askerin silah bulundurma ve taşıma ruhsatı alabilmesine olanak sağlayacağı belirtildi.

Ayrıca subaylar ile yüzbaşılardan terhis olmalarının ardından silah edinme ruhsatlarını ve silahlarını teslim etmeleri istenmeyecek.

YORUMLAR 4
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın işi gücü silahla, o kadar materyalist olmuşlar ki, çıplak el ile silahlı askerler ve tankların durdurulabileceğini düşünemiyorlar.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ee bizdede var abartmaya gerek yok...siz arap lara bakin önce 1400 senedir dinlerine sahip cikamiyorlar he bu arada fin bize gelmediki türklere arap yahudi hristiyan lara geldi konunun bizle alakasi yok
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    O silahlar sana yönelir de dünya Zionistlerden kurtulur.
    Cevapla
  • kırkdort 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu