Liderlerini ağırladı! Bir Brunson çıkışı daha

ABD Başkanı Donald Trump, Amerika'daki Evangelist liderler ve eşlerini Beyaz Saray’da ağırladı. Akşam yemeğinde bir konuşma yapan Trump, terör örgütleri PKK ile FETÖ adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanırken ve şu anda İzmir’de ev hapsinde bulunan Rahip Brunson hakkında da konuştu.

Liderlerini ağırladı! Bir Brunson çıkışı daha
Liderlerini ağırladı! Bir Brunson çıkışı daha
GİRİŞ 28.08.2018 09:19 GÜNCELLEME 28.08.2018 10:10
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump iç politikada oldukça sıkışmış durumda. Rahip Brunson üzerinde yardımcısı Mike Pence ile sürekli Türkiye'yi tehdit eden ve yaptırım kararı alan ABD başkanı, bugün Beyaz Saray'da Evangelist lideri ve eşlerini ağırladı. Trump bu yemekte, terör örgütleri PKK ile FETÖ adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan ve şu anda İzmir’de ev hapsinde bulunan Brunson’la ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Brunson’u geri getirmeye çalıştıklarını söyleyen Trump, bunun için atılan adımlardan bahsetti. "Rahip Brunson'ın serbest kalması için savaşıyoruz" ifadesini kullanan Trump, en büyük alkışı bu sözleri sonrasında aldı. Bir diğer güçlü alkış ise İsrail Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınmasıyla ilgili konuşması sırasında geldi.

 

 

Beyaz Saray'da düzenlenen organizasyona Mike Pence dışında, Trump'ın eşi Melania Trump da katıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 86
  • yolsuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Savaşmak mı? Senin Türk'le hiç savaşmadığın belli. Yoksa şimdi cehennemde esirdin trump ucubesi...
    Cevapla
  • işin aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin karizmasını çok fena çizdik abd papaz peşinde değil papazın hiç değeri yok cıa da dedi ya beceriksiz diye onu çoktan çöpe attılar şimdi karizmayı kurtarma derdinde onun için papazı asla vermememiz gerekir yoksa bizim karizma çizilir
    Cevapla
  • Canım Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer verdiğiniz bir savaşsa, sakın Canım Türkiye'ye gelmeyin. Hakan Atilla'ya yaptığınızı biz de yaparız. Anlayacağınız bir dille ifade etmek gerekirse savaş suçlusu ve esiri olursunuz. Bizden söylemesi.
    Cevapla
  • Fatih Sultan mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya kimin le konuşursan konuş ne mutlu türküm diyene biz turkuz lan bizi başka milletle karıştırmayın biz koskaca türk milletiyiz devlet olarak güçlüyüz biz 80 milyon Türk milletiyiz
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Fetö'yü alabilmek için savaşıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!