Trump'tan bir ülkeye daha tehdit!

ABD Başkanı Trump, ülkesi ve Kanada arasındaki başlayan ticaret müzakerelerinde anlaşmaya varılmaması durumunda Kanada'nın çok şey kaybedeceğini söyledi. Trump, NAFTA ile de ilginç ifadeler kullandı.

Trump'tan bir ülkeye daha tehdit!
Trump'tan bir ülkeye daha tehdit!
GİRİŞ 06.09.2018 00:54 GÜNCELLEME 06.09.2018 00:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Trump ile Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, ikili görüşmeden önce basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"Müzakereler işe yaramazsa bu bizim ülkemiz için iyi olur ama Kanada için olmaz"

Trump, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah ile görüşmelerinden önce Oval Ofis'te basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

ABD ve Kanada heyetleri arasında bugün başlayan ticaret müzakerelerinin “gergin” geçtiğini ifade eden Trump, ülkesinin Kanada ile anlaşma sağlanamaması durumunda zarar görmeyeceğini savundu. 

'KANADA ÇOK ŞEY KAYBEDER'

Kanada’nın ise anlaşmaya varılmazsa çok şey kaybedeceğini vurgulayan Trump, “Eğer müzakereler işe yaramazsa bu bizim ülkemiz için iyi olur ama Kanada için olmaz” ifadesini kullandı. 

'ÇOK APTALCA'

ABD, Kanada ve Meksika arasında 24 yıl önce yürürlüğe giren Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması'nı (NAFTA) bir kez daha “çok aptal bir anlaşma” olarak niteleyen Trump, geçen yıl yeniden müzakereye açtığı anlaşmanın yeni versiyonunun Kanada’yı kapsamamasının mümkün olduğunu belirtmişti. 

YORUMLAR 7
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd halkı niye sessiz kalıyor acaba.Bu konuşmalar ülkeyi batırır.Düşünsene herkesle alakayı kestin.Bağları kopardın.İthalat ihracat sıfır...Ne olacak böyle...Güzelim dünyamızı bilerek yaşanmaz hale getiren her ferdin sadece trump değil,kim olursa olsun Allah tez belasını versin.
    Cevapla
  • Baba kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında abd batar
    Cevapla
  • Sistem 5 yıl önce Şikayet Et
    Batı nezaman büyük ekonomik bunalıma girdiyse, çok büyük savaşlar çıkardı tarihe bakın. Abd çok büyük ekonomik krizde o yüzden trump herkese ergen tavrı yapıyor amacı büyük bir savaş çıkarmak Allah fırsat vermesin
    Cevapla
  • Talha 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Müstekbirler 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün müstekbirler birgün yıkılmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • Aptal sarışın 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ilişkileri kes ve yalnız kal. Çok iyi bit politikaymış gibi.aptal galiba bu trump.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!