İnsanlık bitmiş dedirten fotoğraf!

İngiltere'de trende kimse yer vermediği için dokuz kilo ağırlığındaki altı aylık bebeğini ayakta emzirmek zorunda kalan bir anne, öfkesini sosyal medyada paylaştı.

İnsanlık bitmiş dedirten fotoğraf!
İnsanlık bitmiş dedirten fotoğraf!
GİRİŞ 06.09.2018 10:58 GÜNCELLEME 06.09.2018 10:59
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Kate Hitchens adlı 32 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, Londra'dan Wickford kentine mesai çıkışında yaptığı 35 dakikalık yolculuğunda yaşadıklarını bloğunda ve sosyal medya hesaplarında paylaştı. Hitchens, diğer yolcuların kendisini görmezden geldiğini belirterek annelere karşı daha duyarlı olunmasını istedi.

Hitchens Facebook ve Instagram mesajlarında, "Birilerinden yerini bana vermesini isteyebilirdim. Ama neden bunu yapmak zorunda kalayım ki? Sorun bebeğimi taşırken zorlanmam değil kimsenin düşünüp yerini teklif etmemesi. Bir dahaki sefere kucağında bebeği olan bir anne görürseniz, lütfen yer verin" dedi.

 

 

"NEDEN YER İSTEMEK ZORUNDA KALAYIM Kİ?"

Mesajı Instagram'da birkaç saat içinde 600'den fazla beğeni alan Hitchens şunları yazdı: "Rahatsız oldum ve ayakta çocuğumu emzirirken utandım. Çocuğumu nerede gerekiyorsa emziriyorum. Emzirmeye uygun kıyafetler giyiyorum. Ancak bu yolculukta tren sallandıkça canım yanıyordu. Bir ara göğsüm açıldı, çocuğu dizimle tutmaya çalışırken bazıları yer vereceklerine bana gülümsüyorlardı."

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR 83
  • Hanim 5 yıl önce Şikayet Et
    Gebe polikliniginin önünde beklerken de kimse yer vermiyordu. Karnı burnunda bir sürü gebe ayaktaydı sandalyeleri erkekler doldurmuştu. Düşük tehdidi olduğu için ayakta kalmaması gerekenler, beli ağrıyan sekiz ayliklar hepsi ayaktaydı. Utanmazlar sanki uroloji poliklinigi ayak ayak üstüne atan bile vardı
    Cevapla
  • Arzu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyorsun, Dünyanin hiç bir yerinde doguma gelmiș bir hamile kadini hastane içinde ayakta bekletmezler ""erkekler sandalyade oturuyormuș"muș diye. Teebiyeli ol, Ne demek sanki uroloji klinigi diyorsun, sen feministmisin????
    Cevapla
  • Çağatay 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzler ingiliz kalpler fıransız ruhlar ortadoğuyu parçalamaya tatile gitmiş. Pisliğinde boğuladın avrupa.
    Cevapla
  • vartolu 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupalisiniz olur okadar beyenmiyorsaniz turkiyeye gelin.
    Cevapla
  • Mesaj 5 yıl önce Şikayet Et
    batılı değil, edepli olmak erdem..
    Cevapla
  • murat 61 5 yıl önce Şikayet Et
    medeniyetin beşiği bu olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor