İran'dan tehdit gibi son dakika açıklaması!

İran Ulusal Güvenlik Konseyi sekreteri Ali Shamkhani, "Vur kaç dönemi sona erdi ve ülkemize karşı herhangi bir düşmanca harekete karşı Tahran 10 katı karşılık verecek" açıklamasında bulundu.

İran'dan tehdit gibi son dakika açıklaması!
İran'dan tehdit gibi son dakika açıklaması!
GİRİŞ 10.09.2018 13:42 GÜNCELLEME 10.09.2018 13:48
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İran'da yayın yapan yarı resmi haber ajansı Tasnim'e açıklamalarda bulunan İran Ulusal Güvenlik Konseyi sekreteri Ali Shamkhani, Tahran'a yönelik herhangi bir düşmanca tavra 10 katı karşılık verileceğini söyledi.

Ajansa yaptığı açıklama Shamkhani, "Her alanda artık kendimiz koruyabiliyoruz. Vur kaç dönemi sona erdi ve ülkemize karşı herhangi bir düşmanca harekete karşı Tahran 10 katı karşılık verecek" ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    anca atar gider...Ümmete 1 gram faydanız yok
    Cevapla
  • frtB 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    On kat düşmanlık peşinde olacağınıza bir kat Müslüman dostu olun başka bir şey istemiyoruz. İran, Mısır, Suud ve Suriyenin yöneticilerine; yaşasalar, kisra, firavun, ebu cehil ve nemrut gıpta ederlerdi herhalde.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de bı irziniza gecmedikleri kaldı gerçi sizin geçtiğiniz irzlarda az değil ya. Naptınız?
    Cevapla
  • Hamo 5 yıl önce Şikayet Et
    İnanak mı? Yahu sizin gücünüz ancak savunmasız yemenli,suriyeli müslümanlara yeter.Mertlik nerde? Siz İranlılar nerde? 1 misli karşılık veremiyorsunuz İsraile..Kaldı ki 10 misli..
    Cevapla
  • Uyaniklar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu iran varya Eskide topkapida saat satar sonra tombala cektirirler 10 liralik saat icin 100 lira harcardin ama saati alamazdin tam isin birakma noktasinda biri girer sana sevk ve hirs verdirir yada kaybettiklerini alma umuduyla devam derdin sen zararda adamin amaci onlarla calisiyor sana zarar verdirmek herkesi carparlar Iran bu musluman gibi gorunup hep gazlamak israili haritadan silmek ama altta amaci abd israile calismak tamda bu 10 kati cevap vereceklermis cek 1 hep 0 kalir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun