Lavrov ABD'ye fena patladı: İşler ters gidince...

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Almanya'nın Alman Basın Ajansı'na verdiği mülakatın bakanlık sayfasında yayınlanan yazıda, Rusya ile ABD ilişkisine değindi. ABD'nin yaptırım politikasını eleştiren Lavrov, "İşler yanlış gittiğinde ABD hemen yaptırım uyguluyor ve zorunlu tedbiri açıklıyor" dedi.

Lavrov ABD'ye fena patladı: İşler ters gidince...
Lavrov ABD'ye fena patladı: İşler ters gidince...
GİRİŞ 13.09.2018 10:34 GÜNCELLEME 13.09.2018 10:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Lavrov, Rusya ile Amerika arasındaki kördüğüm olan ilişkinin nasıl normale sokulacağını, ABD Başkanı Donald Trump'ın ciddi şekilde gönüllü, normal bir diyaloğu tercih etmesiyle ABD'nin Rusya karşıtlığının farklı bir hal alabileceğini belirtti.

Lavrov, "Biz çıkmaza giren bu yolda üstümüze düşen kısmı tamamlamaya hazırız" ifadelerini kullanırken, Washington'un iki ülke arasındaki olumsuz tutumunu değiştirmesine bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

"İŞLER TERS GİTTİĞİNDE YAPTIRIM UYGULUYORLAR"

Rusya ve ABD arasındaki ilişkilerin zehirlenmiş olduğunu söyleyen Lavrov, "ABD'nin ortaklarıyla ilişkilerinde uyguladığı bir taktik var. Bir şeyler yanlış gittiğinde, derhal uygulanacak yaptırımlar ve zorunlu tedbirleri açıklıyor" diyerek ABD’nin yaptırım politikalarını eleştirdi.

YORUMLAR 3
  • Mehemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanımız REİSİMİZ sana can kurban Kendi Güvenliğini artır Allah aşkına CC Özellikle İRAN her aan satabilir . Esad,İran,ABD, Rusya artık çekin gidin.
    Cevapla
  • Mehemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İran hemen kaypak sözler le işi büyük devletlere çamur atıp güya esas. Amacı 2 bin km den bahsedersek Fars kafasıyla bize Gözdağı veriyor. Gelinim sen işit Ulan bunca yüzyıllardır Selçuklu, Osmanlı nin gölgesinde Atsinegi gibi varlığını sürdürdün. Daha yakın zamanda bizim sayemizde ABD den parçayı siyirdin. Ve halen istihbaratı çalışmalarıniz bize karşı. Ne ifrit bir devlet Diniz. Yazıklar olsun size Müslüman olma ihtimali ni zayiflatiyirsun.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    benimde kabul edemediğim de bu konu. neden diğer ülkeler Abd ye yaptırım uygulamıyor da hep abd yaptırım uyguluyor. olacak iş değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı