Trump'a bir darbe daha! Suçunu kabul etti

ABD'de 2016 seçimlerinde Trump'ın kampanya müdürlüğünü yapan Paul Manafort'un Rusya soruşturmasını yürüten Özel Savcı Robert Mueller'le anlaşmaya vardı. Suçunu kabule den Manafort itirafçı oldu.

Trump'a bir darbe daha! Suçunu kabul etti
Trump'a bir darbe daha! Suçunu kabul etti
GİRİŞ 14.09.2018 16:35 GÜNCELLEME 14.09.2018 16:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyasının başında bulunan Paul Manafort'un Özel Savcı Robert Mueller'le anlaşma yaptı.

Suçunu kabul eden Manafort itirafçı olma kararı aldı.

 

 

Reuters haber ajansının geçtiği son dakika bilgisine göre, Başkent Washington'daki federal mahkemeye çıkarılan Manafort, "ABD aleyhine gizli anlaşma yapmak ve adaleti engellemek için komplo kurmak" suçlarını kabul etti.

Bu gelişme ara seçimlere 2 ay kala Trump yönetimine büyük bir darbe olmuş oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • MsK 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump yapacagin is Turkiye ile iliskileri duzeltirsen Secimi kazanirsin
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd bitmiştir arkadaşlar artık doları kımse kullanmak ıstemıyor dolarla dunyaya hukmedıyor somuruyorlar satafat ıcınde yasıyorlardı hayatlarının sonuna kadar dolarla dunyayı somureceklerını sandılar kanını emdıler canları sıkıldıkca bır ulkeye komplo hazırlayıp yapmadıkları pıslık kalmadı kasalarını bosalttılar tecavuzlerde bulundular canları sıkıldı yagma yaptılar ınsanlıgın tum suclarını ısledıler sımdı ınsan olduklarını sanıyor bu terorıst devlet
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    tramp ı görevden alacaklar ve yerine yardımcısı geçecek. o zaman israile gün doğacak ve daha fazla istediğini yaptıracak. ortadoğuda savaş kaçınılmaz olacak. yerin dibine batasıca abd Dünyanın başına bela.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı