Çok çirkin sözler! Damattan terbiyesiz açıklama

ABD Başkanı Donald Trump’ın danışmanı ve damadı Jared Kushner, ABD yönetiminin son dönemdeki Filistin karşıtı adımlarını savundu.

Çok çirkin sözler! Damattan terbiyesiz açıklama
Çok çirkin sözler! Damattan terbiyesiz açıklama
GİRİŞ 15.09.2018 13:12 GÜNCELLEME 15.09.2018 13:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

New York Times (NYT) gazetesine konuşan Jared Kushner, Filistin yönetimine yönelik "cezai" adımların İsrail ve Filistin arasındaki barış şansına zarar vermeyeceğini öne sürdü.

Şimdiye kadar Filistin’e yönelik yardımların Filistin halkının refahını sağlamak yerine işlevi olmayan yardım programlarına aktarıldığını ileri süren Kushner, "Filistinliler gerçek olmayan hayallere inanan, beyni yıkanmış halka dönüştü" ifadesini kullandı.

 

 

Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan Trump yönetimi daha sonra ABD’nin Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu’na (UNRWA) yardımına son vermiş, son olarak da Filistin Kurtuluş Örgütü’nün (FKÖ) Washington’daki temsilciliğini kapatma kararı almıştı. ABD, uluslararası kurumlara yönelik yardım programlarını dış politikada "enstrüman haline dönüştürmekle" eleştiriliyor.

YORUMLAR 14
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuğun biri işte..
    Cevapla
  • Trakyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizleri kahreylesin melunlar. Allah'ın laneti üzerinize olsun inşaallah
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Para alan emir alır ,el de öper.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Damat bey bir yahudi den ne beklenirse onu söylüyor ve onu yapiyor. Aslinda bu yazinin bana göre haber degeri bile yok. Tersini yapsa idi haber olurdu.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistini Fare misali üfleye üfleye yeme gayretinizin elbette hesabı sorulacak.Diil ABD İsterse Dünya gelsin o hesap sorulacak.Sırtını ABD'ye dayaması İsrail'i kurtaramayacak.İşgal ettikleri Filistin topraklarından kaçabilmek için yalvaracaklar.Hele hele şehit ettikleri Binlerce şehit çocuğun hesabı pek ağır olacak.ALLAH O masumların mazlumların hesabını yerde bırakmaz.Sadece ALLAH'ın İsrail'e verdiği mühlet dolana kadar zulüm yapacaklar.Sonrası vay hallerine vay.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah müslümanim diyen herkes bilir ki. Ilahi adaletin yerini bulacagini, kimsenin kimseye bir gram bile haksizliginin cezasiz kalmayacagin herkes bilir. Bu dünyanin isini öbür dünya ya birakmamak adina ne gibi önerin var onu söyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler