Yaşanan kriz sonrası İsrail'den Türkiye iddiası!

İsrail basınından Ynet haber sitesi, İsrail ile Türkiye arasında diplomatik görüşmelerin yeniden hız kazandığı, yakın zamanda büyükelçilerin yeniden atanacağı iddiasında bulundu.

Yaşanan kriz sonrası İsrail'den Türkiye iddiası!
Yaşanan kriz sonrası İsrail'den Türkiye iddiası!
GİRİŞ 17.09.2018 15:04 GÜNCELLEME 17.09.2018 15:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail'in çok okunan gazetelerinden Yedioth Ahronot (Ynet), İsrail'in Kudüs adımı ve Filistinlilere yönelik sistematik şiddeti sonrasında bozulan Ankara-Tel Aviv ilişkilerinin kapalı kapılar arkasında normalleşmeye başladığını yazdı. Gazete, İsrailli ve Türk yetkililerin bir dizi görüşme yaptığını ve bu ay sonuna doğru tarafların büyükelçi atayacağını iddia etti.

ELÇİLER ÜLKELERİNE GERİ DÖNMÜŞTÜ

 

 

Mayıs ayında Gazze sınırında İsrail askerlerinin Filistinliler'e yönelik tutumu, silahsız sivilleri ateş ederek öldürmesi sonrası gerilen ikili ilişkiler sonrası büyükelçiler ülkelerine geri dönmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail bir terör devleti" açıklamasında bulunmuş, İsrail Başbakanı Binjamin Netanyahu ile Erdoğan arasında Twitter üzerinden "terörist", "terör örgütü Hamas destekçisi" tartışması yaşanmıştı. 

YORUMLAR 9
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistinde Gazzede Müslüman kanı dökmeğe devam etsinler... Çok beklerler!
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    abi israil den uzak dur .çıkar ın olmaz altımızı oyarlar .onlar çok pis bir millet
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti çıkarları doğrultusunda yönetilmelidir.Yurtta barış Dünyada barış çerçevesinde dostu düşmanı birbirinden ayırarak...
    Cevapla
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye israile hiç bir zaman büyükelçi ya da konsolos atamamalı. Oraya sadece bir odacı atamalı. Ama o odacı öyle bir odacı olacak ki heykelini dikmeye beton yetmemeli. Tıpkı pembe incili kaftan hikayesindeki Muhsin Çelebi gibi. Vardır anadolunun güzel insanlarında elbet bir Muhsin Çelebi.
    Cevapla
  • Lütfen Lütfen... 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım millet olarak arkanızdayız... her türlü bedeli ödemeyi göze alan Abdulhamit han gibi dik durabilirseniz bizimde başımız dik olacaktır....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar