Türk babayı çocuklarının gözü önünde öldürdüler!

Fransa'nın Tours şehrinde vatmanlık yapan Ali Ünlü, cumartesi günü park yeri tartışması sonrası çocuklarının gözleri önünde öldürüldü.

Türk babayı çocuklarının gözü önünde öldürdüler!
Türk babayı çocuklarının gözü önünde öldürdüler!
GİRİŞ 18.09.2018 13:49 GÜNCELLEME 18.09.2018 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ali Ünlü (43), cumartesi günü 3 çocuğu ve eşiyle birlikte gittiği Tours şehrindeki Atlantis Alışveriş merkezinin otoparkında 2 kişinin saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Ünlü, 2 günlük hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. Biri 21 diğeri ise 24 yaşında olan 2 katil zanlısı gözaltına alındı.

 

 

Kızını da dövdüler

Hayatını kaybeden Ali Ünlü’nün yanı sıra, 16 yaşındaki kızı da saldırganlar tarafından kafasına vurularak darp edildi ve hastaneye kaldırıldı.

Şahısların gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini söylen Tours Cumhuriyet Savcısı, "Çok acıklı bir olay, sadece bir park yeri yüzünden" ifadesini kullandı.

Kardeş oldukları açıklanan zanlıların polise verdikleri ifadede "Hakaretleri kaldıramadık" dediği öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • VAHŞİLER 5 yıl önce Şikayet Et
    vahşi avrupa
    Cevapla
  • sezai 5 yıl önce Şikayet Et
    yapanlarin kokenlerinide soyleselerdi..eminim buyuk ihtimalle oradaki yasayan magrip yani kuzey afrikali, ya da zenci lerdendi bunu yapanlar , cunku en cok siddet gasp olaylarina bunlar karisiyor..dogru insan gibi yasamayi bilmezler, sonrada islamin adini da bunlar kirletiyor zaten.. yazik Allah rahmet eylesin gurbeci kardesime ailesine de buyuk sabirlar diliyorum.. bende gurbetciyim onlarin yasadiklarini cok biliyorum..yazik
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    o kuzey afrikalılarının memlektini sömürüp kaynaklarını tüketip köle yapıp ülkesine alan sonrada yetişen nesilleri dışlayıp ikinci sınıf muamelesi yapan avrupanın ta kendisi. yani yine avrupanın suçu. kuzey afrikalı olmayan bi ton ırkçı saf avrupalı suçluda var. geçen Türk kızı öldürmüşlerdi. evleri yakıp duruyor nazi uzantıları.
    Cevapla
  • dogan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence turk dernekelri devreye girmeli saldirganalri takibe alip vurmalilar yada vurdurmalilar bu turk saldirilari bogle son bulur yokda saldiri devam eder karsilik verilmese
    Cevapla
  • Blentt Ekol 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır kardeşim kurtlar vadisi ekibinden misin? O zaman onların da Fransız dernekleri devreye girip Türkleri öldürsün ne dersin? Allah rahmet eylesin diyeceğin yerde saçma sapan yorum yapmazsan iyi edersin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak