Bu nasıl annelik! Bebeğini satarken yakalandı

Rusya’nın Omsk şehrinde yaşayan bir kadın yeni doğan bebeğini internet üzerinden satışa çıkardı. Pazarlık sonucu anlaştığı kadına bebeğini Petersburg Havaalanı'nda teslim ederken yakalandılar. Bebek devlet himayesine alındı.

Bu nasıl annelik! Bebeğini satarken yakalandı
Bu nasıl annelik! Bebeğini satarken yakalandı
GİRİŞ 19.09.2018 10:26 GÜNCELLEME 19.09.2018 10:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Rusya’nın Omsk şehrinde yaşanan genç bir kadın, yeni doğan kız bebeğini internetüzerinden satılığa çıkardı. Satılığa çıkarılan bebek için internette pazarlık başladı. Bebeğini satışa çıkaran anne Rusya’nın St. Petersburg şehrinde yaşayan ve öğretmenlik yapan kadınla sonunda anlaşmaya vardı.

Kadınlar arasından çocuğun teslimiyle ilgili gün planlandı. Tüm bu yaşananlar Rus siber suçlar ekiplerince belirlendi. Ekipler tarafından kadınların tüm hareketleri ve banka hesapları kontrol altına alındı.

 

 

Kameralar görüntüledi

Bebeğini satan kadın sahte evraklar oluşturarak bebeğini anlaştığı kişiye teslim etmek için Petersburg Havaalanı'na geldi. Kadınların havaalanında karşılaşmasından sonra bebeği satın alan kadının yanında başka bir kadın olduğu görüldü. Havaalanı güvenlik kameralarından da takip edilen kadınların bebeğin teslimini kayıt altına alan Rus polisi, hemen sonrasında da kadınları gözaltına aldı.

Savcılığa teslim edilen kadınlarla ilgili soruşturma sürerken bebek devlet himayesine alındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir anne nasil kiyar bebeğine durumun yoksa çocuğuna bakamayacaksan niye çocuk yapiyorsun ?bazen Insanlari anlamakta zorlaniyorum gercekten .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar