Avrupa ülkesi F-35'ler için harekete geçti!

Bugüne kadar 37 adet F-35A siparişi veren Hollanda, 30 adetlik ek paket siparişine karar verdi. Envanterindeki F-35A sayısını 67'ye yükseltecek olan Hollanda uçağın Avrupa’daki ilk kullanıcılarından biri olacak.

GİRİŞ 19.09.2018 17:49 GÜNCELLEME 19.09.2018 17:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Hollanda Hava Kuvvetleri, teslim aldığı F-35A’lar ile bu uçağın Avrupa’daki ilk kullanıcılarından biri olmuştu. Toplam 37 adet F-35A için imza atan Hollanda uçak sayısını artırmak üzere düğmeye bastı.

Hükümet içindeki çalışmaları hızlandıran Hollanda, 30 adetlik ek paket için hazırlığa başladı. Eğer sipariş kesinleşirse, Hollanda’nın elindeki F-35 sayısı 67’ye çıkacak.

 

 

Ek siparişin ise maliyetinin 4,5 milyar Euro civarında olması bekleniyor.

Halen Hollandalı pilotların eğitimleri ABD’de sürüyor. Ülkedeki ilk F-35 üssü ise Ekim 2019 itibari ile Leeuwarden’de faaliyete geçecek.

YORUMLAR 31
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Hitlerden mi koruyacak kendini? Tabiiki pkk'ya destek.
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    s-400 s-500 gibi , kıtalar arası balistik füze uzun mezilli füze sistemlerimizde gelişir inşallah. ozaman çok daha güçlü bir ülke oluruz. bu yahudinin korkusu uzun menzilli füzeyi yaparsa türkler hiç bir şey yapamayız diye tutuştular.
    Cevapla
  • Türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    Eminolun2023 deTAI nin yapacağı uçak dünyanın eniyisi olacak inşAllah bakın akıllı mühimmat olsun , obüs , taktik sınıflı siha , havadan karaya mühimmatlar olsun , sığınak delici nüfuz eden bombalar olsun , atak helikopterimiz olsun , silahlarımız , sniperlarımız olsun , hürkuş ve altay tankları daha niceleri var sayabileceğim dünyanın en iyisi kendi dalında çünkü bizde iman var şu gördüğünüz silahların çoğu 6-7 senede geliştirildi bizim altyapımız bile yoktu 2001 krizinde 1 milyar $ IMFninkapısında yatanlar konuşsun sırfbeton yapıyor diyenlere inat şimdi 2 milyar $ihracat var savunma sanayimizde,eskiden bi bukadar para çıkıyordu bırakın ihracı tsk dışardan alıyordu bozuk silahları abd den
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkün dostu yok düsmani cok sikinti yok .
    Cevapla
  • Almanyada 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd karsiyiz ondan artistleniyor bizde Gavur olarak Gavur Mali aliyoz. Abd cani cehenneme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!