Saldırının görüntüsü! Tek tek açıklandı

Uydu görüntüleme operatörü ImageSat International, İsrail Hava Kuvvetleri'nin Suriye'de düzenlediği ve Rus İl-20 uçağın vurulduğu saldırıların sonrasını gösteren fotoğrafları yayınladı. Twitter mesajında, "Lazkiye'de iki gün önce saldırı düzenlenen mühimmat deposu, tamamıyla imha edildi" ifadelerine yer verildi.

Saldırının görüntüsü! Tek tek açıklandı
Saldırının görüntüsü! Tek tek açıklandı
GİRİŞ 20.09.2018 17:09 GÜNCELLEME 20.09.2018 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrail uçakları, 17 Eylül akşamı Suriye'deki bazı hedefleri vurmuştu. Suriye ordusunun karşılık vermesi sonrası İsrailli güçler tarafından kalkan olarak kullanılan Rusya'ya ait İl-20 uçağı, Suriye'nin S-200 savunma sistemiyle vurulmuştu.

Operatörün Twitter hesabından yayınlanan uydu fotoğraflarında 155*35 metre ölçülerine sahip olduğu belirtilen tamamen imha edilmiş binanın mevcut durumu ile saldırıdan önce görünüşü dikkat çekiyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • Cabir 5 yıl önce Şikayet Et
    daha oncede söylemiştim. israil kanalıyla suriyede savunma sistemleri ne kadar ne oranda savunması bulunmaktadır. akabin abd Suriye'yi bölmek için indirme hazırlığı içerisindedir. simdi Türkiye Rusya iran anlaştı. abd diğer güçleri kışkırtmasıyla ortamin bozulmasını takip edecek. olmadi artık birşeyi bahane edip saldiracak. saddam olsun Kaddafi olsun. olayı bizzat gormussunuzdur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor