ABD'ye çağrı yaptı: Artık gerçek bir savaş başlat!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin teröristlerle flört etmeyi bırakarak ve onlara karşı gerçek bir savaş başlatmasını umduklarını açıkladı.

ABD'ye çağrı yaptı: Artık gerçek bir savaş başlat!
ABD'ye çağrı yaptı: Artık gerçek bir savaş başlat!
GİRİŞ 21.09.2018 00:28 GÜNCELLEME 21.09.2018 00:29
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı yayınladığı yazılı açıklamada, ABD’den teröristler ile flört etmeyi bırakıp onlara karşı gerçek bir savaş başlatmasını beklediklerini belirtti.

Yayınlanan bildirgede, Moskova'nın terörle mücadele konusunda Washington ile işbirliğini derinleştirmeye hazır olduğu vurgulandı.

 

 

Açıklamada ayrıca ABD’nin aşırı grup yanlıları ile bağlantısının çok önceden kesilmesi gerektiği ve bu bağın koparılamaması sebebi ile birçok terörist girişimin önüne geçilemediği belirtildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 28
  • Göktürk 5 yıl önce Şikayet Et
    adı üstünde terörist katil Amerika mı teröristlerle savaşacak ülke olarak bütün dünyada ki teröristleri besliyorlar hayal kurmayın
    Cevapla
  • bölünür 5 yıl önce Şikayet Et
    esed yönetimde kaldığı sürece suriye bölünmeye devam edecek.
    Cevapla
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar yardım edersen et. Ne kadar terör örgütlerine havalı isim koyarsan koy. 5 bin tır değil 10 bin tır malzeme ver. Bizim bir komando taburunun imanı inanışı arkadındaki millet ve duası ile 15 dakikada mevziden kaçmanızı izler...Çünkü siz it sürüsüsünüz biz bir Milletiz. Binyıldır Savaşan Devletiz. Ha birde amerikayla birlikte gelin. Baba bunlar bizi öldürüyor diye çağırın babanız amerikayı..
    Cevapla
  • ATTİLA 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD KENDİ İPİNİ KENDİ ÇEKİYOR, KURNAZ TİLKİ "İNGİLİZ" İN HİÇ SESİ ÇIKIYORMU? EĞER RUSYA DİK DURURSA, TARİHİNDE OLDUĞU GİBİ; İNGİLİZ VE YAHUDİNİN KUKLASI OLMAZ İSE TÜRKİYE-RUSYA İŞBİLİĞİ ABD NİN SONUNU GETİRECEK, Batı emperyalizminin sömürü düzeni tüm dünyada son bulacaktır.
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    .......vampir kandan vazgeçermi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi