Masa devrildi! Rusya ikna olmadı, geri gönderdi

Suriye'de uçağı düşürülen ve 15 askerinin öldüğü olay sonrası Rusya, İsrail'i suçlamıştı. İsrailli bir heyet, olayda suçlarının olmadığına dair bazı bilgileri Rusya'ya sunmak için dün Moskova'ya gitmişti. Ancak İsrail medyasını Moskova yönetiminin bulguları kabul etmediğini ve İsrailli heyetin geri döndüğünü duyurdu.

Masa devrildi! Rusya ikna olmadı, geri gönderdi
Masa devrildi! Rusya ikna olmadı, geri gönderdi
GİRİŞ 21.09.2018 14:05 GÜNCELLEME 21.09.2018 14:20
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Amikam Norkin başkanlığındaki bir heyetin, Rus savaş uçağı Il-20’nin Suriye’de düşürülmesiyle ilgili ellerindeki bilgileri Rus yönetimine teslim etmek için dün Moskova’ya gideceği duyurulmuştu. İki ülkenin heyetlerinin görüşmesinden bir sonuç alınamadığı belirtildi.

İsrail'de yayın yapan Haaretz gazetesinin Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Al Mayadeen televizyonuna dayandırdığı haberine göre, İsrail'in sunduğu bilgiler Rus heyetine inandırı gelmedi.

 

 

Esed rejiminin ve Rusya'nın suçlu olduğunun aktarıldığı belgeler sonrası Rusya'nın yeni bir soruşturma talep ettiği iddia edildi.

Rus ve İsrailli heyet görüşme öncesi bu görüntüyü verdi

PUTİN İSRAİLLİ HEYETİ KAPIDAN GÖNDERDİ

İsrailli heyet Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşmek istedi. İddiaya göre Putin, İsrail'den gelen heyet ile görüşmek istemedi ve geri gönderdi.

UÇAĞIN DÜŞÜRÜLMESİ TANSİYONU ARTTIRMIŞTI

Esed rejimine bağlı S-200 hava savunma sistemi, İsrail uçaklarının saldırısı sırasında, 15 askerin bulunduğu Rus uçağını düşürdü. Rusya olay ile ilgili olarak İsrail'i suçlu göstermiş ve sorumsuz davranmakla suçlamıştı. Rusya ayrıca, İsrail’e cevap verme hakkının saklı tutulduğunu belirtmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 54
  • savas 5 yıl önce Şikayet Et
    israilin sonuna doğru gidiliyor. Dunyada istenmeyen insanlar olacaklar.
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah tüm zalimleri birbirine düşürsün.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar herkesi kandıra bileceklerini sanıyor sert kayaya carptılar yalvaracaklar ruslar ucaklarının israilin düşürdügünü bal gibi biliyor israil arkasındaki ülkelere güvenip böyle bir aptallık yaptı ama bunu acı bir şekilde ödeyecekler
    Cevapla
  • ortadaogu 5 yıl önce Şikayet Et
    ruslar ancak masum savunmasiz sivilleri vurur hele ne israili nede amerikaya kafa tutacak ne parasi nede cesareti vardir.rusya israil savacak ucagi dusuruse amerika fransa ve ingiltere ruslarin suriyedeki kazanimlari direk hedef alir.ruslarin bunlarla savacak ekonomisi yok daha bunlardan kalan atik silah teknolojileriyle ekmek yiyiyor.
    Cevapla
  • Nil 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail kaşınıyor namlularona dönecek iran surşye yürkiye israili vuracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor