Rusya'dan son dakika açıklaması: Anlaşma sağlandı!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus ve Türk askeri yetkililerin Suriye'nin İdlib kentinde kurulacak silahsızlandırılmış bölgenin sınırları üzerinde mutabakat sağladığını açıkladı.

Rusya'dan son dakika açıklaması: Anlaşma sağlandı!
Rusya'dan son dakika açıklaması: Anlaşma sağlandı!
GİRİŞ 21.09.2018 14:07 GÜNCELLEME 21.09.2018 14:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki resmi temasları kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic, konseyin Sırp üyesi Mladen İvanic ve konseyin Hırvat üyesi Dragan Covic ile bir araya geldi.

SİLAHSIZ BÖLGENİN SINIRLARI İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Lavrov yaptığı açıklamada, "Rus ve Türk askeri yetkililer, önceki gün İdlib'deki silahsızlandırılmış bölgenin kesin sınırı üzerinde mutabakat sağladı. Dolayısıyla, Soçi'de varılan anlaşmaları ifa süreci, son derece aktif şekilde ilerliyor" dedi.

ARA ADIM

Rusya ve Türkiye'nin İdlib kararını 'ara adım' olarak nitelendiren Lavrov, silahsızlandırılmış bölgenin Suriye ordusuna ve Hmeymim üssüne saldırıları engelleyeceğini kaydetti.

 

 

YORUMLAR 11
  • Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık NATO dan çıkma zamanı İncirlik ten Amarikayı kovma zamanı ve incirlige Rusya nın üs kurmasını sağlamalıyız. Musul ve Kerkük ü alma zamanı ve Kıbrıs ın tamamını işgal Edip Rusya ya orada üs kurduralım.Ve dünya barışı nı sağlayalım.
    Cevapla
  • 01niron 5 yıl önce Şikayet Et
    Bolşevik ihtilalini ne çabuk unuttunuz, ihtilal çıkmasaydı Ruslar savaşta çekilecekmiydi bu topraklardan. Gel incirliğe sen otur diyorsunuz. Uzak olsunlar. Türkün Türkden başka dostu yoktur. Onlarda sıcak denizlerdeki doğalgazın peşinde.
    Cevapla
  • hasan hüseyin isen 5 yıl önce Şikayet Et
    Afganistanda olduğu gibi rusya önden, abd arkadan girecek suriyeye öyle yada böyle. şuanki duruma göre ruslarla-iranla iyi geçinmek zorundayız.abd-israil-avrupa-ypg vs rahat durmayacaklar.görünen o ki büyük bir savaş hazırlığı var.hakkımızda hayırlısı olsun
    Cevapla
  • A.Colak 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc ,buyukdur,yalniz sunu unutmayalim bunlarla abdulhamidhan politikasina dewam reis suana kadar iyi yapiyor,bizim dostumuz ALLAH cc dur,birde 3-5 gariban ulkdir gerisi ise cikar icindir elindki kozlari iyi oynaycan sukurler olsun suana kadar reis ve bahceli cok iyi yapiyor.Rabbim hayirlarin hayirlisini versin,amin
    Cevapla
  • ONUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Rus'lara bu kadar hızlı ve çok güvenmeyelim. 2 sene önce düşen bir uçakları yüzünden neredeyse bize savaş açacaklardı
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman dikkat, ABD rahat durmaz. Israil ve ypg denen it leri salar fitne için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'