İsrail yine terör estirdi! 1 şehit, 21 yaralı!

İsrail askerlerinin, Gazze'deki barışçıl gösterilere müdahalesinde açtığı ateş sonucu bir Filistinli şehit oldu, 21 Filistinli yaralandı.

İsrail yine terör estirdi! 1 şehit, 21 yaralı!
İsrail yine terör estirdi! 1 şehit, 21 yaralı!
GİRİŞ 21.09.2018 18:59 GÜNCELLEME 21.09.2018 20:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze'nin doğu sınırında gösteri düzenleyen Filistinlilere açtığı ateş sonucu bir Filistinlinin şehit olduğunu, 21 Filistinlinin yaralandığını belirtti.

3 YARALININ DURUMU AĞIR

 

 

Kudra, yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu ifade etti.

Büyük Dönüş Yürüyüşü Ulusal Yüksek Komitesi, 26'ncı haftasını geride bırakan bugünkü gösterileri "Kuşatmayı Kırma Cuması" olarak adlandırdı.

Filistinliler, 30 Mart'tan bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'nin İsrail sınırında "Büyük Dönüş Yürüyüşü" adıyla barışçıl eylemler düzenliyor.

İsrail askerleri, "sürgün edildikleri topraklarına geri dönmeyi ve 2006'dan beri Gazze'ye uygulanan hukuksuz ablukanın kaldırılmasını" talep eden sivil halkın üzerine gerçek mermilerle ateş açıyor. 

İsrail askerlerinin 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl gösterilere müdahalesinde 180'den fazla Filistinli şehit oldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence hitler Hazar Türk yahudilerini öldürdü.
    Cevapla
  • Siyonistler 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendinden güçlü olanı av yapamaz.Nerde silahsız bir mazlum varsa onun canını yakar.Ahirette ALLAH da sizin canınızı yaksın.
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın belaları
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    Hitler gibi biri çıkıp dünyadaki tüm yahudileri temizlese dünya cennet olur .aYahudiler kendileride cehennemlik olacaklarını bildiklerinden müslümanlarada bu dünyayı cehennem ediyorlar tek vizyonları bu müslümanlarda uyuklarından işlerini çok iyi yapıyor yahudi siyonizmi
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti ıslam düşmanı yahudilerin üzerine olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!