Rusya Savunma Bakanlığı, 3D görüntüsünü hazırlayarak canlandırdığı İl-20 uçağının düşüş anını yayınladı. 

Rusya Savunma Bakanlığı Suriye'de düşen Rusya Hava Kuvvetlerine ait İl-20 uçağının düşüş anını 3D formatında yayınladı. Animasyon videoda Rus keşif uçağı İdlib bölgesi üzerinde keşif yapıyor, sonrasında uçağın Hmeymim üssünden İsrail savaş uçaklarının bulunduğu tarafa çekildiği görülüyor. Görüntülerde Suriye ordusunun İsrail savaş uçaklarına yönelik yaptığı atışların İl - 20 uçağına denk geldiği ve uçağın denize düştüğü anlar yer alıyor. 

Suriye’nin Lazkiye kentinde İl-20 model Rus askeri uçağı, Suriye hava savunma sistemleri tarafından yanlışlıkla düşürülmüştü. Rusya, olaydan İsrail’i sorumlu tutmuştu. 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • DÜŞMANCA 26.09.2018 10:34
    İsrail JET uçaklarından biri füzeyi karşılamak üzere diğerlerinden ayrılıp, daha yavaş olduğu için füzeden kaçamayacak olan PERVANELİ Rus uçağını füze ile kendi arasında kalkan olacak şekilde pozisyonunu almış ve füzenin Rus uçağını vurmasını sağlamış. Çok zekice ama düşmanca ve küstahça bir hareket.
  • orhan 24.09.2018 10:44
    rusyanın israili masumlaştırma çabaları. rusyanın bile tasmasının kimin elinde olduğunu gördük
  • Hıdır BUDUR 23.09.2018 20:52
    2007 yılında Hatay Bölgesine gelip ordan Türkiye sınırları içine giren İsrail uçakları "Türkiye üzerinden uçarak taa Irak sınırı yakınındaki Suriye hedeflerini vurup" tekrar Türkiye üzerinden Hataya ve sonra Akdenize geçip israile dönmüştü??? Birileri artık buraların yol geçen hanı olmadığını İsraile gösterme zamanı geldi!! Bu ülke Rusya olacak galiba!!!
  • aslan 23.09.2018 20:34
    putin yine sineye cekecek galiba cevap hakini kullanmayacak bana kalirsan
  • turko 23.09.2018 20:18
    ruslar bunun intikamını alır. yahudiler bunu iyi bilir. zamanını beklesinler. Birde Allahın hesabı var onu bakalım yahidilere kimin eliyle gönderecek
Daha fazla yorum görüntüle