Rus senatörden 'İsrail' çıkışı!

Rus senatör Aleksey Puşkov, İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman’ın Rusya ile ilişkilerin düzeyine önem vermediğini söyledi.

Rus senatörden 'İsrail' çıkışı!
Rus senatörden 'İsrail' çıkışı!
GİRİŞ 24.09.2018 11:36 GÜNCELLEME 24.09.2018 11:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, Suriye'de içinde 15 mürettebatıyla birlikte düşürülen İl-20 uçağının sorumluluğunun Şam'a ait olduğu iddia ederek "Bu soruşturmada ulaşılan bir olasılık değil, gerçek" ifadelerini kullanmıştı. Liberman, Rusya ile medya üzerinden büyük tartışmalara girmeyeceklerini ifade etti. 

'RUSYA İLE İLİŞKİLERE ÖNEM VERMİYOR'

 

 

Twitter'dan konuyla ilgili açıklamada bulunan Rus senatör Puşkov "İsrail Savunma Bakanı (Avigdor) Liberman'ın hiçbir üzüntü içermeyen sert açıklamasından, kendisinin sadece Rusya ile ilişkilerin düzeyine önem vermediği, ayrıca bu konuda küçük de olsa şüphemiz kalmamasını istediği anlaşılıyor" ifadelerini kullandı. 

​İsrail uçakları Suriye'de hava saldırısı gerçekleştirirken Rus İl-20 uçağı radardan kaybolmuştu. Rusya Savunma Bakanlığı daha sonra uçağın Suriye hava savunma sistemlerinin hedefi haline getirilerek vurulmasına neden olunduğu açıklamasını yapmıştı. Olayla ilgili inceleme gerçekleştiren Rusya sorumlunun İsrail olduğunu açıkladı. Ancak İsrail, uçağın düşürülmesi ile bir ilgisi olmadığını iddia ediyor. 

YORUMLAR 2
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya İsrail amerika yı eli de oynatıyor ne olacak ki senle aradı bozulsa!!!
    Cevapla
  • iplikci 5 yıl önce Şikayet Et
    rusya 2008 e donmekten korkuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!