Rus gazetesinden çarpıcı İsrail iması!

Rusya'nın Suriye'ye S-300'leri konuşlandırma kararıyla ilgili Rus Kommersant gazetesinden çok konuşulacak bir iddia geldi. Gazeteye göre, Rusya'nın bu kararı, Suriye hava sahasının İsrail uçaklarına kapatılmasına yardımcı olacak.

Rus gazetesinden çarpıcı İsrail iması!
Rus gazetesinden çarpıcı İsrail iması!
GİRİŞ 25.09.2018 00:48 GÜNCELLEME 25.09.2018 00:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Rusya'nın, İsrail'in eylemleri nedeniyle yaşanan ve 15 Rus askerin ölümüyle sonuçlanan İl-20 vakasına yanıt olarak Suriye'ye S-300 hava savunma sistemleri konuşlandıracağını belirten Kommersant gazetesi, Moskova'nın Suriye hava sahasının İsrail uçaklarına kapatılmasına yardımcı olacağını vurguladı.

Kommersant gazetesine konuşan Rus gazeteci Aleksandr Golts, S-300'lerin 1960'ların sonunda üretilen ve şu anda Suriye'de faal olan S-200 sistemlerinden menzil ve irtifanın yanı sıra modern tespit araçları bakımından da önde olduğunu ifade etti.

 

 

YORUMLAR 14
  • Mehmets 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu karar sadece israil ile ilgili değildir Rus uçağının s200 ile düşürülmesi gösterdi ki suriye hava savunma sistemi Rus uçaklarını dost olarak görmüyor Rusya s300 yerleştirmekle Hem israile hem esad a ve başka ülkelere suriye Artık benim denetimim altında demek istiyor
    Cevapla
  • DogruSöyleyen 5 yıl önce Şikayet Et
    yine kendi kendinizi vurursunuz inşaallah
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD; İdlip,Akdeniz ya da Karadeniz'de Rusya ve Batı arasında bi gerginlik yaratıp " Türkiye'yi Rus-İran ittifakından koparıcı hamleler derdinde!!! Geçmişte BUSH ve BLAİR toplantıya girip aynı saatlerde Türkiye'de "HCSBS ve Sinagog patlamaları olduğu" ve toplantıdan çıkan bu ikilinin "Türkiye'de Afganistanda terörle mücadelede bizim yanımızda olacak" "EMRİVAKİLERİ" ile birden Afganistana gidişimiz hep gözümüzün önünde olmalı..!!??
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanin sag kolu gine seytanlik pesinde!!! Rus ucani düsürüp seytanlik Dikkat Rusya Dikkat Türkiye Dikkat Iran !!!!!!!!! Israel es Israel yanlis yoldasin !!!!!
    Cevapla
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizin hakinda imansiz gelir yilardir Filistin halkina yapmadiklari kalmadi SiyonistlerinAllahin sabrida bir yerlere kadar.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    G.Kıbrıs Rum yönetimine ait Girit adasına konuşlandırılan S-300 füzeleri ile İsrail hava kuvvetlerinin alçak irtifa ve yüksek irtifada eğitimi yaptığı S-300 zayıf yönlerini çözdüğü şeklinde geçmişte haberler çıkmıştı. İsrail Esadı, İranı ve Hizbullahı vurmak isterse gene vurur. Bu sefer de amerikan ingiliz ve fransız uçaklarını füzelerin önüne iter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı