Zalim Esed zıvanadan çıktı! Rusya'yı dinlemedi

Esed rejimi ve destekçisi yabancı terörist gruplar, İdlib'deki ateşkesin korunması için varılan mutabakata rağmen bölgeye düşük yoğunluklu topçu atışları yapıyor.

Zalim Esed zıvanadan çıktı! Rusya'yı dinlemedi
Zalim Esed zıvanadan çıktı! Rusya'yı dinlemedi
GİRİŞ 26.09.2018 15:51 GÜNCELLEME 26.09.2018 15:52
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Beşşar Esed rejimi ve destekçisi yabancı terörist gruplar, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesin korunması için varılan mutabakata rağmen bölgeye düşük yoğunluklu topçu atışlarına devam ediyor.

Rejim güçleri ve İran destekli yabancı terörist gruplar, mutabakata karşın Lazkiye kırsalı, İdlib'in güneyi, Halep'in batısı ve Hama'nın kuzeyi ile batısındaki köylere topçu atışlarını sürdürüyor.

 

 

AA'ya bilgi veren güvenilir yerel kaynaklar, mutabakatın sağlanmasının ardından atışların devam ettiği lokasyonları, Hama'nın Latamne ve Ebu Ubeyde, Halep'in Raşidin ve Kefer Hamra, İdlib'in Temania, Tel Merak ve Lazkiye'nin Kürtdağı olarak bildirdi.

Mutabakat öncesi döneme göre daha düşük yoğunluklu seyreden saldırılarda bir sivil hayatını kaybetti, 6 sivil yaralandı.

Bölgede hakim askeri muhalifler ve Heyet Tahrir Şam da topçu atışlarıyla karşılık verdi. 

YORUMLAR 37
  • gerek yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Savaşa Tüm ÜLKELER Ortak
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan zaten Rusya esadi orgutluyor esadin arkasında ki güç zaten Rusya neyini dinliyecek
    Cevapla
  • esed gitmeli 5 yıl önce Şikayet Et
    bm ye, abd ye, rusyaya, çine, irana, suriyeye, türkiyeye ve bütün dünyaya duyuruyoruz. esed yaşadığı sürece suriyede barış olmaz. savaş başlamadan önce aynı şeyleri söylüyorduk. yine aynı şeyi söylüyoruz. esed idlibe saldırırsa kazanamaz. kazansa bile çok ağır kayıplar verir. eğer kaybederse suriye israil ve abd nin eline geçer. esed varken çözüm olmaz.
    Cevapla
  • bulent 5 yıl önce Şikayet Et
    eceli gelen it
    Cevapla
  • kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    esat zalimini günahım kadar sevmem ama bu hareketler abd desteklidir onlar suriyede barışı istemiyor birde Rusya ile Türkiye ile olan hiç bir şeyi istemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı