Vucic: Putin'i her şeyden haberdar edeceğim

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandr Vucic, Rus lider Vladimir Putin ile yapacağı görüşmede, Kosova'daki durumu değerlendirmek ve kendisinden uluslararası düzeyde destek istemeyi planladığını söyledi.

Vucic: Putin'i her şeyden haberdar edeceğim
Vucic: Putin'i her şeyden haberdar edeceğim
GİRİŞ 30.09.2018 01:44 GÜNCELLEME 30.09.2018 01:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rus medyasına konuşan Vucic, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"PUTİN'İN HER ŞEYDEN HABERDAR EDECEĞİM"

 

 

"İki gün sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme yapacağım, Sırbistan için tüm önemli konular hakkında konuşacağız. Elbette Kosova ve Metohiya'daki durum öncelikli olacak. Başkan Putin'i her şeyden haberdar edeceğiz ve tüm uluslararası forumlarda desteğini isteyecek, tavsiyesini dinleyeceğiz".

Sırp medyasına göre, Vucic ile Putin arasındaki görüşme 2 Ekim'de gerçekleşecek.

KOSOVA ÖZEL KUVVETLERİ BAZI NOKTALARI ELE GEÇİRMİŞTİ

Kosova'nın ROSU özel kuvvetler birliği üyeleri, Gazivoda hidroelektrik santrali yakınındaki bazı noktaları ele geçirmiş ve Gazivoda gölünün yakınındaki bir ekoloji ve spor merkezine girmişti.

Bu gelişmeden sonra, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandr Vucic, Kosova özel kuvvetlerinin eylemleri nedeniyle ordunun en üst teyakkuz seviyesine getirilmesi emri vermişti.

YORUMLAR 11
  • kemalat 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytanda oyunlar hiç bitmez baktıki ortadoguda istedigi olmuyor döndü BALKAN lara..Bir yem attı oltaya gelen olacakmı Rusya Sırbıstan uyanıksa işi askeri çatışma yapmadan hallederler..Gerekırse Turkıyede devreye girer amaç ABD ın kırlı oyununu bozmak
    Cevapla
  • byx68 5 yıl önce Şikayet Et
    Kosovali askerler durup dururken bir yeri isgal ettilerse, Türkiye-Sirbistan, Türkiye-Rusya arasini acmak icin yapilmis bir oyundur. Bu olayda gercek kosavali insanlarin elinin oldugunu zannetmem. Oyun baska yerden basliyor yine.
    Cevapla
  • Kangal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir rus üsüde oraya konuşlandirir rusya.
    Cevapla
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    ihtimal su abnin parmagi yok olsa kendine zarar verir. yanibasinda savas istemez. bu oyunda baska is var ama kumpas rusya ile Türkiyeyi karsi karsiya getirmek. bu isin caresi kosova kendi icinde böyle olaylara karisani temizlemesi lazim. dün onlar yapti diye bugün sen yapamazsin. sirplar gaddar olabilir ama ab daha gaddar. kosova bu durumda suclu.
    Cevapla
  • SERJ 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Savaşlarının çıkış merkezinde aynı oyun sahneleniyor Allah (C:C) tüm dünyayı korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor