Çok korkuyor! Müslüman kadının başı belada

Irak'ta son haftalarda moda ve güzellik endüstrisiyle bağlantılı üç kadın ve bir kadın hakları aktivistinin öldürülmesinin ardından eski güzellik kraliçelerinden Şeyma Kasım Abdülrahman ölüm tehditleri aldığını duyurdu.

Çok korkuyor! Müslüman kadının başı belada
Çok korkuyor! Müslüman kadının başı belada
GİRİŞ 01.10.2018 17:39 GÜNCELLEME 01.10.2018 17:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Instagram'da 2.8 milyon takipçisi olan eski güzellik kraliçesi ve model Tara Fares'in perşembe günü Bağdat'ta sokak ortasında vurulması sonrası bir video yayımlayan Şeyma Kasım Abdülrahman, ''Ölme sırası sende'' diyen mesajlar aldığını belirtti.

Son üç yıldır daha güvenli olduğu için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de yaşayan, ama zaman zaman Bağdat'a giden 22 yaşındaki Tara Fares, gündüz gözü Bağdat'ın Camp Sarah bölgesinde iki motorsikletli tarafından otomobiline ateş açılması sonucu öldürülmüştü

 

 

YORUMLAR 18
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadas kimin ne olduguna sen nasil karar veriyorsun. herkez istedigi gibi yasar, verilecek cezasi varsa onuda allah verir. sende bakma onlarda kendileri belki o tarzda bulmaz. insan yargilamak bekadar kolay ya.
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    2. israilin kültürel alt yapısının tohumları bunlar. Dünyası peşinde koşarken ahretini ihmal edip hüsrana uğrayacak insanlara yazık.
    Cevapla
  • muta kurbanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Tara faris ölümünden önce video yayınladı ve kendisiyle muta yapmak isteyen molla ya hayır diyor benden vaz geç istermisin senin kızınla benim kardeşim muta yapsın eğer sana helal ise kardeşimede helaldir ?
    Cevapla
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın neresine gidersen git modelin mesleği o iştir zaten.modellik onun paravan ve reklam yüzüdür.bunların 1 ayda modellikten kazandıkları para 1 hafta geçinmesine yetmez
    Cevapla
  • hüküm Allahındır 5 yıl önce Şikayet Et
    Veren ALLAH alan ALLAH korkunun ecele faydası yok, ne bir nefes geri ne bir nefes ileri, strese gerek yok Allahın dediği olacak
    Cevapla
  • Ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olup gavur gibi yaşayacaksan abdye git sana iyi bakarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı