Bomba açıklama: Tüm halkımdan özür diliyorum

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, ülkesinde yaşanan sorunlar nedeniyle halktan özür diledi.

Bomba açıklama: Tüm halkımdan özür diliyorum
Bomba açıklama: Tüm halkımdan özür diliyorum
GİRİŞ 02.10.2018 13:06 GÜNCELLEME 02.10.2018 13:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İranlı Öğrenciler Ajansı'na (ISNA) göre, başkent Tahran'da, ülke genelinde açılan bin 700 okul açılışı münasebetiyle düzenlenen programda konuşan İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, "Ülkeye psikolojik baskı uyguluyorlar. Bazıları da bu baskıdan faydalanmaya çalışıyor. Bazı eksiklikler ve sorunlar nedeniyle milletimizden özür diliyorum" dedi. 

İran'da halk için şartların zorlaştığını kabul ettiğini dile getiren Cihangiri, bu zorlukların bir kısmının ABD'nin yaptırımları nedeniyle olduğunu belirtti.

 

 

Reformistlere yakınlığıyla bilinen Cihangiri ülkesinde yaşanan sorunların bir kısmının doğru program yapmamaktan kaynaklandığına işaret ederek, doğru programların belirlenmesi durumunda sorunların çözülebileceğini kaydetti.

Ekonomik dar boğazın sosyal sorunlara dönüştüğü İran'da halk, ülkede yönetim probleminin olduğunu ileri sürerken yöneticiler, yaşanan krizden başta ABD olmak üzere Batılı ülkeleri sorumlu tutuyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi insan rolü oynuyorsun ama bu işler böyle değil arkadaş. Yolsuzluklar ve hırsızlıklar rejimin olmazsa olmazlarından biri haline gelmiş. Yolsuzluk yapıp sonra sorunları ABD'ye atıyorsunuz. Bugün dünya halkları artık uyandı. sizin kirli oyununuza gelmez kimse. Oğlun kızın Amerikalarda Kanadalarda sen kalkmış milletten özür diliyorsun
    Cevapla
  • Musafir Ahmad 5 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru soyluyorsun Amerka va yahudi ile dostluq ediyorlar gizlinden Medya uzerinden savawirlar sanki duwmanllar dininiz akideniz ayni Ey Ruhani eninde sonunda in sa a ALLAH mahf olacaksiniz
    Cevapla
  • yemende barış 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin rusya ile yaptığı gibi yemende barış masasına oturmalısınız suudilerle inatlaşmanın bedelini masumlar ödüyor siz değil
    Cevapla
  • büyükdoğu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahaneniz hazır batı ve abede. Hiç demiyor musunuz kendinize; suriyede, Irakta, Yemende mazlumları katlettiniz, katledilmesine izin verdiniz. Allah ın izniyle daha çok musibetlere düçar olacaksınız. Kerbeladan kıyamete dek müslümanlara ihanetiniz unutulmayacak.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun kardeş on numara tespitler insanların gözü açılıyor artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı