ABD'den papaz Brunson açıklaması

Papaz Brunson'ın dönüşünün geciktiğini söyleyen ABD'li sözcü konuyla ilgili Türk hükümetiyle yakın temas halinde olduklarını ifade etti.

ABD'den papaz Brunson açıklaması
ABD'den papaz Brunson açıklaması
GİRİŞ 03.10.2018 08:23 GÜNCELLEME 03.10.2018 08:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Başkent Washington'da düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin kendisine yönelttiği, "Türkiye'den gelen haberlerde rahip Brunson'un Ekim ayı ortalarında serbest bırakılabileceği iddiaları var. Sizin bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?" sorusuna verdiği yanıtta, "Bunu doğrulayamam. Ancak biz kesinlikle rahip Brunson'un bir an önce yurduna dönmesini istiyoruz. Zaten bu çok gecikti" dedi.

"TÜRK HÜKÜMETİYLE TEMAS KURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Rahip Brunson'un 12 Ekimde bir duruşması olduğunu ve en son bir buçuk hafta önce konsolosluk yetkilileri aracılığıyla kendisine ulaştıklarını anımsatan Nauert, "Türk hükümeti ile bu konuda yakın temas kurmayı sürdüreceğiz. Ancak bunun ötesindeki herhangi bir bilgi için sizi dava avukatına yönlendirmek zorundayım" diye konuştu.

YORUMLAR 16
  • Osmanlı sultanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala niye anlamıyorsunuz verin bizim papazı alın sizin papazı...
    Cevapla
  • Sedatt 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu papazi insaallah musluman yapacagiz
    Cevapla
  • Sassas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar suratsız bir millet varmı bilmiyorum bunlarda utanmada yok teröristi istiyor sonra düşündüm kendikendime ee bunlar dünyanın hertarafında terörist besliyor her türlü yardımı yapıyor silah para ne lazımsa bizdeki teröristi neden istemesindeydim fetönün başını krallara layık besliyor koruyor allahım ABD ve onun çizgisinde kim varsa bin türlü belasını versin amin
    Cevapla
  • 1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir millete mensup değil ki kardeşim hepsi Avrupa kökenli bu ABD karma bir ülke. Amerika’nın yerlileri var kızılderililer onlar kendi hallerinde yaşıyor onlar iyi ama bu sonradan gelenlerin hepsinin kanı bozuk hepsi dediğin gibi terör babası
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu ajanı verirlerse,Türkiye çok şey kaybeder.Suçlu ise cezasını çekmeli. Devletler adaletle yaşar.
    Cevapla
  • Atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok beklersiniz coni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti