Fransa şaşkın! Fotoğraftaki kişi çete üyesi çıktı

Fransa Cumhurbaşkanı Karayipler'de çektirdiği fotoğraflarla vatandaşlarını sinirlendirmişti. Fransızları daha da kızdıracak yeni bir detay ortaya çıktı.

Fransa şaşkın! Fotoğraftaki kişi çete üyesi çıktı
Fransa şaşkın! Fotoğraftaki kişi çete üyesi çıktı
GİRİŞ 05.10.2018 17:00 GÜNCELLEME 05.10.2018 17:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Karayip gezisi çektirdiği bir fotoğraf karesiyle olay yarattı.

Macron iki gençle birlikte çektirdiği fotoğrafla eleştiri oklarını üzerine çekti. Nednei ise, cumhurbaşkanı kameralara gülümserken fotoğraftaki gençlerden birinin orta parmağını göstermesiydi.

 

 

Macron'un bu fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve eleştiri yağmuruna tutuldu. Fransızlar fotoğrafı "utanç verici" olarak tanımladı.

O GENÇ UYUŞTURUCU ÇETESİ ÜYESİ ÇIKTI

Olaylı fotoğraf karesi ile ilgili Fransızları daha da kızdıracak bir gelişme yaşandı.

Fransız Le Parisien gazetesi, o fotoğraftaki ismi Reaulf Flemming olan gencin bölgedeki kokain trafiğini kontrol eden silahlı bir çetenin liderine en yakın isimlerde biri olduğunu ortaya çıkardı. 2015'te silahlı soygun suçlamasıyla tutuklanan Flemming'in hakkında 5 yıllık kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

Fotoğrafta orta parmağını gösteren kişinin ise Flemming'in kuzeni olduğu belirtildi. Fransa'da ses getiren fotoğrafın ardından bazı basın kuruluşlarına röportajlar veren Flemming, kuzeninin o hareketi "tarzı" nedeniyle yaptığını ifade etti.

YORUMLAR 2
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Insan ektigini bicer fransa afrikada ne ektiyse onu bicecek sömürdügü ülkeler bunu 7 asirda gecse unutmayacak bir gün intikamini alacak
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene; Fransız Le Point dergisine mülakat veren 39 yaşındaki Macron, "Küresel sahnenin yeni ‘cool‘ çocuğu olmaya mı çalıştığı" şeklindeki soruyu, "Küresel sahne o kadar da ‘cool‘ bir alan değil" diye yanıtladı. Macron buna bir örnek vermesi istendiğinde, "Ben Erdoğan ile on günde bir konuşmak zorunda olan biriyim" yanıtını verdi. Takim elbise giyiyor diye gavuru medeni sanmayin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar