Çocuğun afacanlığı aileyi yaktı: Gitti dolarlar

ABD'nin Utah eyaletinde 2 yaşındaki bir çocuk, ailesinin birikimi olan bin dolardan fazla parayı oyun diye kağıt imha makinesinde parçaladı.

Çocuğun afacanlığı aileyi yaktı: Gitti dolarlar
Çocuğun afacanlığı aileyi yaktı: Gitti dolarlar
GİRİŞ 05.10.2018 16:26 GÜNCELLEME 05.10.2018 16:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

New York Post’un haberine göre, Ben ve Jackee çiftinin biriktirdiği 1060 dolar, Leo isimli iki yaşındaki çocukları tarafından kağıt imha makinesinde parçalandı.

Parayı sakladıkları zarfı, çöpte veya evin diğer yerlerinde ararken kağıt imha makinesinde bulan Ben ve Jackee şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

 

Çift, bir televizyona yaptığı açıklamada, Leo’nun makinenin nasıl çalıştığını bildiğini ve zarfta sakladıkları parayı, kendilerinin yokluğunu fırsat bildiği bir sırada oyun için alarak makinede doğradığını anlattı.

Ben, makinenin haznesinde bulunan parçalanmış dolarların fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Genç çiftin söz konusu parayı, Utah Üniversitesinin Amerikan futbolu maçlarını izlemek için biriktirdiği belirtildi.

Çiftin, ABD Hazine Bakanlığı’na bağlı Gravür ve Baskı Bürosuna doğranmış paraları göndererek başvurması halinde paranın tamamını ya da bir kısmını geri alabileceği bildirildi.

YORUMLAR 5
  • Ben ce öyle 5 yıl önce Şikayet Et
    Bin dolar için çocuğu dövdün mü ,? Dünyanın öteki ucuna haber oldun bak. Ben ABD de haber olacağını bilsem iki bin doları veririm çocuğa, ve takıl kafana göre.
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 5 yıl önce Şikayet Et
    Vah garibim, sen haberi hangi kafayla okudun?
    Cevapla
  • muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    hala ayıkmadın sanırım
    Cevapla
  • 0606 5 yıl önce Şikayet Et
    sağır duymaz uydurur
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi cümlede dövdü kelimesi geçiyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam