Rus şirket: Teknolojimizi çaldılar!

Rus savunma şirketi Almaz-Antey'in eski yöneticisi İgor Aşurbeyli, ABD'nin Patriot füze sistemlerini geliştirmek için S-300 hava savunma sistemlerinde kullanılan teknolojileri çaldığını söyledi.

Rus şirket: Teknolojimizi çaldılar!
Rus şirket: Teknolojimizi çaldılar!
GİRİŞ 05.10.2018 19:04 GÜNCELLEME 05.10.2018 19:05
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Zvezda televizyondaki bir programda açıklamalarda bulunan İgor Aşurbeyli, S-300 sistemlerinin yalnızca ABD'nin Patriot sistemlerinin son versiyonuyla kıyaslanabileceğini belirtti.

"ABD TELAŞA KAPILDI VE S-300'LERİN TEKNOLOJİSİNİ ÇALDI"

 

 

ABD'nin Patriotları geliştirme sürecinde S-300 sistemlerinin teknolojisini çaldığını savunan Aşurbeyli, "Rusya, S-400 füze savunma sistemlerini geliştirirken ABD'liler, telaşa kapıldı, birtakım şeyleri çaldı ve bugünkü duruma geldi" dedi.

Aşurbeyli, "Eğer S-300'ler 2013 yılında konuşlandırılsaydı, İsrail'in F-16'ları Suriye hava sahasında dilediği gibi uçamaz ve Rus İl-20 uçağının düşürüldüğü olay gerçekleşmezdi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 34
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Koral sistemimiz sadece sistemleri kör etmiyor ayrıca sistemlerin yazılımlarında imajlarini alıp bu noktada fikir sahibi yapıyor koral kadar iyi bir teknoloji dünya üzerinde yok bu açıdan çok uyanık olmalıyız inşallah
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    2007 yılında Hatay Bölgesine gelip ordan Türkiye sınırları içine giren İsrail uçakları "Türkiye üzerinden uçarak taa Irak sınırı yakınındaki Suriye hedeflerini vurup" tekrar Türkiye üzerinden Hataya ve sonra Akdenize geçip israile dönmüştü??? Birileri artık buraların yol geçen hanı olmadığını İsraile gösterme zamanı geldi!! Bu ülke Rusya olacak galiba!!! (PUTİN gizli Yahudi değilse tabii??!!)
    Cevapla
  • hataylı 5 yıl önce Şikayet Et
    Teknoloji sattık S300lerle işimiz kalmadı demiyorlar.çalındı diyorlar. Bunlar BM 5 daimi köpekleri. Birbirlerini bırakmazlar.
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Pazara mesaj veren reklamlar bunlar.
    Cevapla
  • juıdasn 5 yıl önce Şikayet Et
    neden yunanlılara verdiğimiz s-300 lerden, amerikanın bilgileri çalıdığını söylemiyorsun
    Cevapla
  • Tahsin YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Soğuk savaş hızla devam ediyor.Dünyanın beşi kendi aralarında dünyaya kapalı görüşmeler yapıyor, senaryoyu yazıp sonrada oynatıyorlar.Bir fetö olayı;Amerika ve yandaşları her şeyi bilip dururken,Türkiyenin gözünün içine baka baka oyunu oynadılar.Allah'ın da bir hesabı olduğunu unttular. Suriye İŞİD di DEAŞ oldu.pkk idi pyd oldu.Hepsini ALLAH kahretsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’