ABD Başkanı Trump yine saçmaladı!

ABD Başkanı Donald Trump, judoda siyah kuşak sahibi olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i boks müsabakasında mağlup edebileceğini söyledi.

ABD Başkanı Trump yine saçmaladı!
ABD Başkanı Trump yine saçmaladı!
GİRİŞ 06.10.2018 12:54 GÜNCELLEME 06.10.2018 12:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Minnesota eyaletinde yaptığı konuşmada, judoda siyah kuşak sahibi olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i olası bir boks müsabakasında alt edebileceğini iddia etti.

Destekçileri karşısında konuşan Donald Trump, Temmuz ayında Finlandiya'da bir araya geldiği Putin ile yaptığı görüşme için medyayı, kuyu kazmakla suçladı ve şu sözleri söyledi:

"Putin çok iyi biri. Harika bir görüşme gerçekleştirdik. Medya, Putin ile beni bir boks müsabakasının içine sokmak istiyor. Sanırım oldukça iyi performans gösterirdim"

Golf sporu ile ilgilenen Donald Trump, ABD tarihinde canlı yayında birini yumruklayan ilk başkan olarak da biliniyor.

Trump geçtiğimiz Temmuz ayında Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de Putin'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Twitter hesabında, boks müsabakası görmek isteyen çok sayıda düşmanı rahatsız edecek kadar Putin'le iyi anlaştığı notunu paylaşmıştı.

YORUMLAR 5
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyanain en gücü´lü kuvvet ve enerji vericisinde alsan yine kaybedecek sen olursun Trump istersen ayni soruyu hanimina sor oda ayni cevabi verecektir cani herif
    Cevapla
  • Sivrihisarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Eziiiik
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu birseymi kullaniyor bir devlet adamina yakismiycak sacmaliklar yapiyor.desede bizde sitres olunca arada alsak töbe yarabim 7 yasindaki cocuk yapmaz böyle...
    Cevapla
  • levent blk 5 yıl önce Şikayet Et
    trup ne içtin yine
    Cevapla
  • doğru eder 5 yıl önce Şikayet Et
    trumpın göbeğe bak birde sinet siklet putine. üstüne otursa öldürür adamı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız