Korkudan titriyorlar! Şimdi de bunu yapıyorlar

PYD/PKK terör örgütü Münbiç çevresinde bulunan yolları kapatarak şehrin etrafını hendek kazarak kapatan hainler, belli noktalara da kalın duvarlar ördü.

GİRİŞ 09.10.2018 16:36 GÜNCELLEME 09.10.2018 16:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

PYD terör örgütü Münbiç çevresinde bulunan ve şehir merkezine giden alternatif yolları kapatarak sadece iki noktadan şehrin merkezine giriş noktası açmış durumda. Şehrin etrafının neredeyse tamamını hendek kazarak çeviren terör örgütü belli noktalara da kalın duvarlar örmüş durumda. Muhalif gruplara yakın noktalara ve yüksek noktalara siper kazan ve evlerde mevzi oluşturan terör örgütü mensupları burada da Afrin’de yaptıkları gibi beton kuleler yaptıkları görüldü. 

Çekilen görüntülerde, muhalif gruplar ile PYD/PKK terör örgütü mensuplarının mevzileri arasında sadece 700 metre olduğu görülürken, örgüt mensuplarının oluşturduğu mevziler beton duvarlar ve örgüt bayrağının bulunduğu binalar da görüldü.

 

OPERASYON SİNYALİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Artık Münbiç'ten YPG'lilerin tamamen çıkarılması ve yerel halka bırakılmasının zamanı gelmiştir" demişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Her metre karesini bombalayın yüzde 80 i biter ondan sonra zırhlı araçlarla komandoları sokun hepsini temizlerler evelallah
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    benide alin turkiye icin savasmak kadar guzel birsey varmi soz konusu vatan ise gerisi teferruatir
    Cevapla
  • kafkasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nemrutun torunları ölümden korkupta her şeyi yapar hale geldiler.Ölün sizi her yerde yakalıyacak haberiniz olsun ey kafirler topluluğu.Eceliniz Türk askeri eli ile olcak bilesiniz
    Cevapla
  • Mehemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce tedbir sonra tevekkül, ulaSizler kimsiniz de akıl veriyonuz. Sabrın sonu selamet tır TSK hangi işi yapmadı da akıl hocalığı yapıyorsunuz. EvvelAllah tereyağından kıl çeker gibi halledeceğiz.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye bu KAZILMIS tünel leri göstererek sorun HANI köpeklerin MENBICTEN cekilmis ti bu TÜNELLER uzaylilar tarafindan mi kazildi diye ve 24 saat icinde askeri ni cek biz giriyoruz aksi durumda karsi karsiya gelecemizden emin olabilrisin deyip 24 saat sonra vurlmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı